Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

 

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
 Niels Falkenberg havde valgt den helt rigtige dag, til a...
 Frit Spils ordningen fortsætter i 2016 - læs mere HER...
Golf ved Limfjorden er en veteran holdturnering for herre...
Så har juniorerne igen været til den årlige finale for kr...
Seniorholdet deler matchen, men taber Danmarks Mesterskab...

Nyheder fra Golf.dk

Mickelson tilbage med ny kr...

Hal Sutton var for sen med informationerne, og Tom Watson kommunikerede slet ikke. Med Davis Love er det anderledes, mener Phil Mickelson. (Foto: Getty Images)

12 år efter sit kaptajnskab blev Hal Sutton udsat for kritik fra den mest rutinerede spiller på det amerikanske hold, Phil Mickelson

Få golfspillere holder af de obligatoriske pressemøder, men Phil Mickelson er en undtagelse. Den rutinerede amerikaner møder altid op med bombastisk materiale, og han lader sig aldrig forfalde til clicheer og ligegyldigheder.

Relateret turnering:
Ryder Cup

Læs mere

Årets største turnering med...

Det er mod alle odds, Martin Ovesen stiller op i Kazakhstan Open. (Foto: Privat)

Det er helt uden forberedelser, Martin Ovesen stiller til start i challengetourens kæmpeturnering Kazakhstan Open

Planen var, at Martin Ovesen skulle være på plads i Almaty og klar til at forberede sig på Kazakhstan Open allerede mandag. Turneringen bærer enorm vigtighed, da den med sine 450.000 euro er den mest pengestærke på challengetourens sæsonprogram. Ovesen er nummer 53 på Road to Oman, og der resterer kun fem turneringer inden sæsonfinalen for de 45 bedste. En kvalifikation dertil er lig med en kvalifikation til Final Stage af Q-School, så der er meget på spil for den 25-årige fra Kolding.

 

Relateret turnering:
Kazakhstan Open

Læs mere

Tid til at finde europatour...

Nicolai Tinning er seks slag fra førstepladsen i Portugal, men det betyder næsten ingenting. (Foto: ECCO Tour)

Benjamin Poke har allerede klaret sig videre til Second Stage af europatourens Q-School, og tirsdag begyndte et nyt hold den lange og kringlede vej mod golfens elite

Der har allerede været spillet fire turneringer i det første af tre led i europatourens Q-School tidligere i september, og Benjamin Poke har klaret sig videre til Second Stage efter at have skudt 10 under par i de to afgørende runder på Ebreichsdorf i Østrig. 11 øvrige danskere lykkedes det ikke for at avancere, men der er flere heste at spille på.

 

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane