Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

Er du lidt ældre og gerne vil starte på golf, anbefaler vi at du møder op til Golfens Dag søndag den 19. april - læs mere om begynder HER

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
Billeder fra Salling Bank Open fra banen og med vinderne ...
Greens vertikalskæres på mandag d. 11. maj og topdresses ...
Giv et gavekort til årets konfirmand...
Golfens dag 19. april 2015...
Skive golfklub har fået ny forpagter i caféen. Ani...

Nyheder fra Golf.dk

Gratis træning en succes...

Leif er et af de medlemmer, der har haft glæde af den gratis træning. Den 75-årige spiller, har sænket sit handicap med to slag, efter flere gode runder

TV: Asserbo Golf Club har i år indført gratis træning - til stor glæde for medlemmerne

Op til denne sæson stemte medlemmer i Asserbo Golf Club ja tak til, at det fremover skulle være gratis at modtage træning hos klubbens pro.
Dette tiltag har vist sig at være en stor succes, og klubbens pro har haft forrygende travlt. I april måned blev 387 ud af hans 429 tider booket af medlemmerne, og klubben har allerede fået tilbagemeldinger fra medlemmer, der er gået ned i handicap efter at have fået gratis træning.

Læs mere

Andreas Hartø er tilbage på...

Andreas Hartø er tredobbelt vinder på Challenge Touren, og måske er der snart en ny sejr på vej. Foto: Getty Images

D+D Real Czech Challenge Open spilles fra torsdag med syv danskere i feltet deriblandt Andreas Hartø, der vandt turneringen i 2012

Karrierens tredje sejr på Challenge Touren sikrede Andreas Hartø sig ved D+D Real Czech Challenge Open for tre år siden.
Det er ikke blevet til flere sejre siden, men torsdag vender Hartø tilbage til Golf & Spa Kunetická Hora i det nordøstlige Tjekkiet.
Formen er ganske fin for 26-årige Andreas Hartø, der bortset fra et misset cut i sidste uges Kärnten Golf Open sluttede på sjettepladsen ved Made in Denmark Challenge og ugen forinden på ottendeplads ved Turkish Airlines Challenge.

Relateret turnering:
D+D REAL Czech Challenge

Læs mere

Stjernespækket felt bliver ...

Darren Clarke forbereder sig til Irish Open, hvor der er 50 verdensranglistepoint og 416.660 euro til vinderen (Foto: Getty Images).

McIlroy, Garcia, Fowler og Kaymer. Nogle af golfens største navne er på plads ved Irish Open, men ugens virkelige stjerne er banen

Royal County Down figurerer ofte nær toppen, når et forsøg på at opgøre verdens bedste baner bliver gjort. Denne uge får nogle af verdens bedste golfspillere mulighed for at opleve det kringlede og krogede nordirske mesterværk, når europatouren byder velkommen til Irish Open.
Banen ligger i et bølget landskab med udsigt til bjerge, og den visuelle oplevelse bliver i denne uge forstærket af, at gorsebuskene står i blomst.

Relateret turnering:
Irish Open

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane