Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

 

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
 Frit Spils ordningen fortsætter i 2016 - læs mere HER...
Golf ved Limfjorden er en veteran holdturnering for herre...
Så har juniorerne igen været til den årlige finale for kr...
Seniorholdet deler matchen, men taber Danmarks Mesterskab...
Kredsturnering i ungdomsafdelingen Juniorer fra Skive Go...

Nyheder fra Golf.dk

Jordan Spieth beviste sin k...

Et jublelbrøl fra Jordan Spieth efter sit birdieputt på 16. hul, som satte gange i den vilde slutspurt. Foto: Getty Images

22-årige Jordan Spieth vandt sin ottende sejr på PGA Touren, men den første i sin hjemstat Texas efter at have spillet bagni på Colonial i 30 slag

Birdeputt fra 6 meter på 16. hul. Chip for birdie fra 13 meter på 17. hul. Birdieputt fra 10 meter på 18. hul.
Jordan Spieth rundede DEAN & DELUCA Invitational af med tre birdies på stribe, og det sikrede ham sejren med tre slags forspring til Harris English på andenpladsen.

Relateret turnering:
DEAN & DELUCA Invitational

Læs mere

Korsør rykker ud...

Gyttegård er eneste hold i herrernes Santander Division, som endnu ikke har tabt i 2016. (Foto: Kim Fisker)

Det blev kun til en enkelt sæson i Santander Divisionen i denne omgang for Korsør, som er uden point efter fire spillerunder

Da Korsør søndag tabte til Furesø, slukkedes håbet om overlevelse i Santander Divisionen. Oprykkerne havde forstærket sig inden sæsonstarten, men der skulle altså blot spilles fire runder, før turen igen gik mod 1. division.
Dagens kamp i Furesø var lige efter foursomes, men Korsør kunne ikke holde stand, da formatet skiftede til mand-mod-mand, selvom Mark Haastrup vandt overbevisende for gæsterne i første single. Fire af de fem sidste gik Furesøs vej, og det gav en sejr på 11-7.

Relateret turnering:
Danmarksturneringen herrer

Læs mere

Øst har fundet sine finalis...

Louise Markvardsen har vundet 16 point ud af 16 mulige for Smørum i Santander Divisionen 2016, og kun en gang har hun taget mere end 15 huller i brug.

Med to runder tilbage af Santander Divisionens grundspil er de to medaljekandidater allerede fundet på Sjælland

Smørum stillede uden Nanna Koerstz Madsen til søndagens runde af Santander Divisionen, men fraværet af nummer 10 på LET Order of Merit kom ikke til at betyde noget for udfaldet af udekampen i Hjortespring. Opgøret sluttede 4-8, så Smørum ligger øverst i gruppe Øst med otte point ud af otte mulige. Derfor er svanerne allerede sikre på en plads i slutspillet, selvom der mangler to spillerunder.

Relateret turnering:
Danmarksturneringen damer

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane