Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

 

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
 Frit Spils ordningen fortsætter i 2016 - læs mere HER...
Golf ved Limfjorden er en veteran holdturnering for herre...
Så har juniorerne igen været til den årlige finale for kr...
Seniorholdet deler matchen, men taber Danmarks Mesterskab...
Kredsturnering i ungdomsafdelingen Juniorer fra Skive Go...

Nyheder fra Golf.dk

PGA Touren over Ryder Cup...

Søren Kjeldsens store præstation i Masters åbner døren på klem til PGA Touren, men samtidig mindskes chancen for at blive Ryder Cup-spiller (Foto: Getty Images)

Chancerne for en plads på Ryder Cup-holdet bliver forringet denne uge for Søren Kjeldsen, da han har valgt at tage til USA og spille WGC, men der er ligger en plan bag

I denne uge tæller Open de France næsten dobbelt til Ryder Cup-listerne, mens WGC – Bridgestone Invitational til gengæld slet ikke tæller med i det europæiske kapløb mod Hazeltine. Derfor var det oplagt, at Søren Kjeldsen spillede med i Paris på Le Golf National, som tilmed ligger godt til hans spillestil. Alligevel var den 41-årige dansker tidligt på ugen med flyet på tværs af Atlanten for at spille med på Firestone Country Club i Ohio for tredje gang i karrieren.

Relateret turnering:
WGC-Bridgestone Invitational

Læs mere

Landsholdsspillere på toppe...

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Marcus Helligkilde er i toppen efter første runde af DIAC. (Foto: Jesper Vinzents)

Danmarks stærkeste amatørturnering blev skudt i gang onsdag, og på første runde tog et par af landets største talenter teten

Cremen af den danske amatørelite er denne uge samlet i Silkeborg Ry Golfklub til DIAC og DILAC - eller Danish International (Ladies) Amateur Championship – hvor også en god portion udenlandsk talent har fundet vej til. Turneringen blev skudt i gang onsdag, og efter de første 18 huller har et par A-landsholdsspillere fundet vej til toppen.

Relateret turnering:
DIAC/DILAC

Læs mere

Gratis adgang i Aalborg...

I 2015 blev Andreas Hartø bedste dansker i Made in Denmark Challenge med sin sjetteplads på Royal Golf Club. (Foto: Golf.dk)

Det er gratis at komme ud at bakke op om de 21 danskere, som denne uge er i kamp på challengetouren i Aalborg

Made in Denmark Challenge står for døren, og hele Made in Denmark Pro Team er klar til ugens opgave på Aalborg Golfklub. Kigger man på resultaterne, er det let at konkludere, at det yderst sympatiske projekt for at fremme danske talenters udvikling har været en foreløbig fiasko, men det ville være en fejl.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane