Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

Er du lidt ældre og gerne vil starte på golf, anbefaler vi at du møder op til Golfens Dag søndag den 27. april - læs mere om begynder HER

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
I søndags, på en flot efterårsdag, blev Grande Finale i E...
  I den forgangne weekend (27.-28. sep) deltog Skive...
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...

Nyheder fra Golf.dk

Instruktion: Sådan slår du ...

Søren Jensen viser her et simpelt tip til en effektiv slice (foto: Niels Andersen)

Ugens Tip: Når der er forhindringer i vejen, kan det være nødvendigt at slå en kontrolleret slice. Se her, hvordan du slipper godt fra det svære slag

Mange mellem- og højhandicappere kan skrive under på, at det ikke er noget problem at slå en slice - især, når de forsøger at slå ligeud.

Nogle gange kan en kontrolleret slice dog være den eneste mulighed for at komme godt tilbage på fairway eller helt op på green uden at bruge alt for mange slag på det. Mange golfspillere har ikke en kontrolleret slice som en del af deres faste repertoire, men det er der råd for.

Læs mere

Stærk dansk start...

Thomas Bjørn er bedste dansker efter første runde i Shanghai

Alle tre danskere lagde stærkt ud i første runde i Kina

Første omgang af de fire pengestærke turneringer, der tilsammen udgør europatourens Final Series, er begyndt i denne uge. Og de tre danske deltagere komme alle godt fra start ved BMW Masters i Shanghai.
Bedst var Thomas Bjørn, der med en runde på 68 slag indtager en delt sjetteplads i det 78 mand store felt. Morten Ørum Madsen brugte et slag mere og ligger på 12.pladsen, mens Thorbjørn Olesen runder den danske delegation af på 19. pladsen efter en runde i 70 slag.

Relateret turnering:
BMW Masters

Læs mere

I 2015 er der mellem syv og...

For Joachim B. Hansen og 13 øvrige danskere bliver arbejdspladsen for næste sæson afgjort i løbet af de næste tre uger (Foto: Getty Images).

De næste tre uger kommer til at afgøre, om den danske delegation på europatouren skrumper eller bliver den klart største nogensinde

For få måneder siden så det ud til, at danskerne på europatouren kunne blive reduceret til blot fire mand. Efter afslutningen på den regulære sæson ser det dog noget lysere ud; syv mand er sikker på at spille en fuld sæson blandt europas bedste, og i bedste fald kan det ende med det største danske regiment nogensinde på europatouren.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane