Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

Er du lidt ældre og gerne vil starte på golf, anbefaler vi at du møder op til Golfens Dag søndag den 19. april - læs mere om begynder HER

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
Golfens dag 19. april 2015...
Skive golfklub har fået ny forpagter i caféen. Ani...
Vinderne fra årets åbningsturnering 2015 Åbningsturnerin...
Årets første Hole in One kom fra Henrik Buus der på hul 3...
Billeder fra arbejdsdagen...

Nyheder fra Golf.dk

Store profiler og stort tal...

Marie-Louise Tommerup er en spiller, der skal holdes et vågent øje med i Smørum. Foto: Jesper Vinzents

Smørum fortsatte hvor de slap i sidste sæson, da de vandt sæsonpremieren i Santander Divisionen, som også bød på stærk sæsonstart fra Sønderjylland og Vejle

Emily Pedersen og Nanna Koerstz Madsen er på mange måder et synonym med elitearbejdet i Smørum Golfklub, men der er meget mere at byde på fra de forsvarende guldvindere. Det blev bevist i sæsonpremieren i Santander Divisionen, da Smørum vandt 9-3 over Køge.  
Emily Pedersen og Nanna Koerstz Madsen vandt i fællesskab deres foursome og senere hver deres single. Men et nyt navn meldte sig også ind, da 16-årige Marie-Louise Tommerup debuterede på holdet med en sejr i sin single.

Relateret turnering:
1. runde, damer, Santander Divisionen
2. runde, damer, Santander Divisionen

Læs mere

Søllerøds oprykkere brager ...

Nicolai Tinning var en værdifuld mand for Søllerød

Søllerød vandt overbevisende udekampen mod Odense Eventyr i første spillerunde af Santander Divisionen, mens de forsvarende mestre fra Aalborg fortsatte, hvor de slap i sidste sæson

Den nye sæson i Danmarksturneringen blev sat i gang lørdag, og i herrernes Santander Division viste et oprykkerhold yderst lovende takter.
Søllerød fik den perfekte entré i Santander Divisionen i udekampen mod Odense Eventyr, der blev vundet 12-6. Allerede efter formiddagens foursomes var Søllerød foran 6-0, og arbejdet blev gjort færdigt med sejre i tre af singlerne.

Relateret turnering:
1. runde, herrer, Santander Divisionen
2. runde, herrer, Santander Divisionen

Læs mere

Albatros gav sejr...

En albatros hjalp Nacho Elvira til sejren

Med en sjælden fugl på kortet blev det til hjemmebanesejr for Nacho Elvira

Spanske Nacho Elvira blev en sikker vinder af challengetour turneringen Challenge de Madrid.
Inden finalerunden lå han på en delt førsteplads, men med en albatros på fjerde hul rykkede han fra resten af feltet, og endte med at sejre med fire slags forspring.
Den sjældne fugl landede på hans scorekort, da han fra 202 meters afstand holede sit andetslag på par 5-hullet med et 5-jern.

Relateret turnering:
Challenge de Madrid

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane