Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

Er du lidt ældre og gerne vil starte på golf, anbefaler vi at du møder op til Golfens Dag søndag den 19. april - læs mere om begynder HER

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
Weekendens resultater fra Eliteturnering i Damernes 3. Di...
Billeder fra junior sommerlejr 2015...
Regionsgolf – Skive videre til 1/8 finalen. Skive ...
Turneringssejr til Christian Dahl...
Ællingerne er ude og nyde det danske sommervejr. Taget ve...

Nyheder fra Golf.dk

Et mesterskab, der samlede ...

Struer Golfklub samlede 35 frivillige hjælpere til DM Slagspil

I Struer Golfklub er man glad og stolt over afviklingen af DM Slagspil, hvor man med 35 frivillige hjælpere fik skabt en turnering, som man godt kunne tænke sig at køre igen. Engang.

Da finaledagen ved DM Slagspil blev afviklet i Struer Golfklub søndag kom der ingen regn. Der var meget lidt blæst og en pæn portion solskin. Temperaturen fortsatte også med at være ganske fin, da der blev koblet af og evalueret med en kop kaffe eller en fadøl på terrassen efter spillerne og deres følge havde taget turen hjemad fra det nordvestlige Danmark. 

Læs mere

John Daly kollapsede på ban...

John Daly sammen med sin forlovede  Anna Cladakis, der vil blive hans femte hustru. Foto: Getty Images

En kollapset lunge sendte John Daly direkte fra 18. hul til hospitalet, men bortset fra lungen var alt ok, siger John Day 

Selv om de sportslige resultater mildt sagt ikke har været imponerende med otte missede cutts i 10 turneringer på PGA Touren, så er John Day er karismatisk person, som nyder utrolig stor popularitet og dermed har god mulighed for invitationer trods mange udfald både på og udenfor banen.
Lørdag kom der et ubehageligt udfald, da han spillede på Deerfield Country Club i Massachusetts.

Læs mere

Birkemose samler ind til Ju...

Birkemose er vært for fredagens velgørende turnering

På fredag afholder Birkemose Golf Club en turnering i den gode sags tjeneste

I Kolding har de to ildsjæle Dorthe Johannsen og Mette Winther Hauge sat gang i en velgørenhedsindsamling, der kan blive den største i Kolding Kommunes historie: Sammen med en professionel styregruppe vil de via private, butikker og virksomheder samt fonde skaffe 30 millioner kroner, så Danmarks sjette Julemærkehjem bliver opført i Kolding.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane