Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

Er du lidt ældre og gerne vil starte på golf, anbefaler vi at du møder op til Golfens Dag søndag den 19. april - læs mere om begynder HER

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
Ællingerne er ude og nyde det danske sommervejr. Taget ve...
Weekendens resultater fra Eliteturnering i Damernes 3. Di...
Billeder fra Salling Bank Open fra banen og med vinderne ...
Greens vertikalskæres på mandag d. 11. maj og topdresses ...
Giv et gavekort til årets konfirmand...

Nyheder fra Golf.dk

Helt tosset runde golf af G...

To runder golf er aldrig ens, men nogle er mere forskellige end andre. For Christian Gløet var Torsdagens arbejde noget usædvaligt.

Christian Gløet er i top-10 ved AEGEAN Airlines Challenge Tour efter en rundtosset runde golf med kun to pars

De fleste professionelle runder golf består primært af pars krydret med nogle birdies og bogeys. Dertil serveres af og til en eagle eller en doublebogey.

Fra tid til anden bliver opskriften ikke fulgt, og på første runde af AEGEAN Airlines Challenge Tour så Christian Gløet helt bort fra den.

Relateret turnering:
Aegean Airlines Challenge Tour

Læs mere

Instruktion: Slå ned ad bak...

Christian Nygaard viser her, hvordan du slår et godt slag fra et leje ned ad bakke (foto: Niels Andersen)

Ugens Tip: Et af de mest akavede slag i golf er, når man står med et leje markant ned ad bakke. Se her, hvordan du mestrer det drilske slag

På kuperede baner er det sikkert som amen i kirken, at du en eller flere gange i løbet af en runde står med et særligt udfordrende slag, hvor du fra et leje ned ad bakke mod hullet skal forsøge at slå bolden i en blød bue opad.

Som de fleste har erfaret, er der med et sådant leje stor risiko for at ramme bolden tyndt med en "flækker" eller slå i jorden lige bag ved bolden. Ingen af delene giver et prangende resultat.

Læs mere

Super service på Barløsebor...

Denne kurv står ved 9. green på Barløseborg

En læser har haft en rigtig god oplevelse på Barløseborg

Ole Poulsen fra Sct. Knuds Golfklub har sendt en mail til redaktionen om en god oplevelse, som han og tre medspillere havde fornylig.
Ole Poulsen skriver:
Vi – fire gutter fra Sct. Knuds, Nyborg - har netop spillet en runde på Barløseborg. Da vi turnede, talte vi om at få os ”en lille en” til halsen. Og hvad stod der ved siden af 9. green? En kurv med flere mærker i bitter og whisky til alle greenfee gæster og golfophold. Og så var det gratis!

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane