Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

Er du lidt ældre og gerne vil starte på golf, anbefaler vi at du møder op til Golfens Dag søndag den 27. april - læs mere om begynder HER

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...
Bent Rasmussen fra Morsø Golfklub kunne i dag noterer et ...
Lørdag den 31. maj afholdte klubben DANA turnering, spons...

Nyheder fra Golf.dk

Sidste omgang på første eta...

Jeff Winther tager kampen op på Q-School. Foto: Getty Images

De sidste turneringer på Q-School First Stage spilles i denne uge med blandt andre to landsholdsspillere på europatour jagt

Der har været en stribe lovende danske præstationer på første etape af årets Q-School til europatouren.
Senest diskede Martin Ovesen op med en stabil præstation, der sikrede ham avancement til Second Stage som vinder af turneringen på Golf d’Hardelot.
I denne uge spilles de to sidste turneringer på First Stage, og seks danskere er til start og der er en god blanding af erfarne professionelle og amatører fra landsholdet.

Relateret turnering:
Q School Frilford Red
Q School Ribagolfe

Læs mere

Royalt besøg i Asserbo...

Det viste sig, at Kronprinsesse Mary er ganske habil til den svære kunst at putte. Det beviste hun mod Sebastian Gorski i Asserbo Golfklub (Foto: Golf.dk).

Tirsdag eftermiddag blev Asserbo bestøvet med royal glans, da Kronprinsesse Mary lagde vejen forbi for at overrække en pris

Asserbo Golfklub fik fint besøg tirsdag eftermiddag, da kronprinsesse Mary slog et smut forbi Nordsjælland for at uddele en pris til klubbens juniorafdeling.
De unge mennesker fra Asserbo blev belønnet for at have solgt flere lodder end nogen anden klub til Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri.
12-årige Sebastian Gorski fik overrakt prisen, da han havde været den mest ihærdige i lotterisalget, og derefter dystede han mod Kronprinsessen i en lille puttekonkurrence på øvelsesgreenen.

Læs mere

Karakterbogen: USA...

Keegan Bradley og Bubba Watson stod sammenlagt for ét af amerikanernes 11,5 point (Foto: Getty Images).

De tre amerikanske rookies trak læsset på Gleneagles, mens flere rutinerede kræfter skuffede fælt

Keegan Bradley: 2
Sammen med Phil Mickelson var Keegan Bradley en frygtet duo i Ryder Cup på Medinah, men magien blev ikke taget med over atlanten to år senere. Makkerparret vandt godt nok en ikke særlig velspillet kamp mod europas top-par, Rory McIlroy og Sergio Garcia, men senere samme fredag kom de til kort i foursome, da de kun havde en bold at slå i roughen. Bradley endte med én sejr og to nederlag, da han intet kunne stille op mod Jamie Donaldson søndag.

Relateret turnering:
Ryder Cup

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane