Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

Er du lidt ældre og gerne vil starte på golf, anbefaler vi at du møder op til Golfens Dag søndag den 27. april - læs mere om begynder HER

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...
Bent Rasmussen fra Morsø Golfklub kunne i dag noterer et ...
Lørdag den 31. maj afholdte klubben DANA turnering, spons...

Nyheder fra Golf.dk

EMily forsvarer i flot stil...

Emily Pedersen har givet sig selv et forrygende udgangspunkt for at forsvare sit europamesterskab i slagspil i Estland (Foto: Getty Images).

Emily Pedersen fik en glimrende start på sit titelforsvar ved EM i Estland. Sammen med Caroline Nistrup og Nanna Koerstz Madsen deler hun sjettepladsen

Sea Course på Estonian Golf & Country Club er denne uge vært for europamesterskabet, hvor Emily Pedersen er forsvarende mester.
Smørum-spilleren fik en flot start på sit forsvar med en runde i 70 slag, -2. Efter en solid start fra hul 10, hvor hun lavede en birdie og otte pars på vejen ud, skete der ting og sager på de sidste ni huller. Efter birdie på hul et satte Pedersen tre slag til på de næste to huller, men det tabte blev vundet tilbage med tre birdies i træk fra femte hul.

Relateret turnering:
EM damer

Læs mere

Hvem vælger kaptajnerne?...

Tom Watson (venstre) og Paul McGinley står snart overfor deres vigtigste opgave som Ryder Cup kaptajner, når de skal vælge deres tre

Holder stillingen i Ryder Cup kvalifikationen giver kaptajnernes ”wild cards” næsten sig selv. Men også kun næsten

Der er seks uger tilbage af den europæiske Ryder Cup kvalifikation- kun tre af den amerikanske. Holdene er ved at tage form, og derfor kan man også begynde at spekulere i ”captains picks” eller ”wild cards”. Spørgsmålet er, om der er noget at spekulere over, eller om kaptajnernes udvalgte giver sig selv?
I USA ligger disse ni til at kvalificere sig:
Bubba Watson
Jimmy Walker
Rickie Fowler
Jim Furyk
Dustin Johnson
Jordan Spieth
Matt Kuchar
Jason Dufner

Læs mere

Status midtvejs på challeng...

Trods en begrænset spilleret på challengetouren har Lasse Jensen holdt sig i top-15 på challengetourens pengeliste gennem hele den første halvsæson (Foto: Getty Images).

Efter 14 af årets 28 turneringer på challengetouren spiller to danskere med om billetterne til europatouren, men de øvrige skal kæmpe for at beholde en kategori blandt de næstbedste

Jordi Garcia Pinto og Moritz Lampert har allerede kvalificeret sig til europatouren 2015, selvom sæsonen på challengetouren kun er halvt færdigspillet.
Desværre er ingen af de danske medlemmer tæt på 80.000 euro, som burde sikre forfremmelse, men for et par stykker er der er stadig gode chancer for at slutte året i top-15.
Lasse Jensen er nummer 12 på Order of Merit med 33.650 euro tjent til dato.
Jeppe Huldahl er efter sidste uges 10. plads nummer 21 for året med 29.693 euro.

Relateret turnering:
Le Vaudreuil Golf Challenge

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane