Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

Er du lidt ældre og gerne vil starte på golf, anbefaler vi at du møder op til Golfens Dag søndag den 27. april - læs mere om begynder HER

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
I søndags, på en flot efterårsdag, blev Grande Finale i E...
  I den forgangne weekend (27.-28. sep) deltog Skive...
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...

Nyheder fra Golf.dk

Danskerne færdige i Spanien...

Sixten Stemann Jensen, ligesøm de øvrige danskere, ude af Spanish Amateur Championship.

Ingen af de fire danske deltagere klarede sig videre fra slagspilskvalifikationen ved Spanish Amateur

Emily Pedersen vandt Spanish Ladis Amateur i 2013, men mulighederne for en ny dansk sejr i den prestigiøse turnering er udtømt allerede inden hulspilsturneringen indledes fredag.
Begge danske deltagere var tæt på at klare sig med blandt de 32, som går videre til 1/16-finalerne. Cecilie Bofill spillede anden runde på Real Club Pineda de Sevilla i 76 slag, og med en samlet score i 150 slag sluttede hun på 33. pladsen, bare et enkelt slag fra cuttet.

Relateret turnering:
Spanish Amateur
Spanish Ladies Amateur

Læs mere

God start trods vandtur og ...

Thomas Bjørn var i godt humør under en træningsrunde med Sergio Garcia op til turneringen. Han kan også tillade sig at være fint tilfreds med sin første runde score i par (Foto: Getty Images).

Thomas Bjørn spillede første runde af Honda Classic i par på en blæsende dag i Florida

Det startede med en birdie og sluttede med en birdie. Sådan kan Thomas Bjørns første runde af Honda Classic på PGA National i Florida opsummeres. Den første kom ved et pitch i hul fra 20 meter, og den sidste blev klaret med putteren fra syv meter.

Relateret turnering:
The Honda Classic

Læs mere

Rekord til Hansen er enligt...

Joachim B. Hansen skal primært spille på challengetouren i år, med mindre han vinder ugens turnering (Foto: Getty Images).

I årets første start satte Joachim B. Hansen rekord på europatouren

210 spillere er der plads til på Royal Johannesburg & Kesington Golf Clubs to baner, East og West, under Joburg Open, og da verdenstoppen har flyttet opmærksomheden mod forårets store turneringer i USA, giver det spillemulighed for nogle med løs tilknytning til europatouren.
Blandt andre Joachim B. Hansen, som mistede sin faste spilleret med udgangen af 2014. Hansen har ikke spillet siden Q-School for et kvart år siden, men der var ingen rust at spore under første runde på West Course, den letteste af de to baner.

Relateret turnering:
Joburg Open

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane