Ungdomsinfo

Ungdomsafdelingen i Skive Golfklub dækker over en meget bred aldersgruppe – fra de helt små Bambinoer til ynglingespillerne.

Har du lyst til at starte med at spille golf, er det en god idé at starte som Bambino. Læs mere om Bambino golf i Skive Golfklub HER

Er du lidt ældre og gerne vil starte på golf, anbefaler vi at du møder op til Golfens Dag søndag den 27. april - læs mere om begynder HER

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...
Bent Rasmussen fra Morsø Golfklub kunne i dag noterer et ...
Lørdag den 31. maj afholdte klubben DANA turnering, spons...

Nyheder fra Golf.dk

John Axelsen nyder sin vild...

John Axelsen med trofæet ved McGregor Trophy

Juli har budt på store internationale turneringer på stribe for 16-årige John Axelsen med flere store højdepunkt som afkast

Golfsættet er ikke længere væk, end det kan trækkes frem til en runde med bedstefaren i løbet af ugen. Men ellers står programmet på en uges pause for John Axelsen i sommerhuset på Fanø. Det er helt nye toner efter en sommer, der har budt på EM i Finland, McGregor Trophy i England og senest European Young Masters i Tyskland.
- Jeg har ikke set så meget andet end golfbaner og lufthavne, men det har været en super fed måned med mange oplevelser og mange erfaringer, siger John Axelsen til Golf.dk

Læs mere

Smørumtrio udgør VM-holdet...

Formstærke Nanna Koerstz Madsen er udtaget til VM

Det bliver tre spillere fra Smørum, der skal forsøge at erobre metal til Danmark ved VM i Japan

Danmark stiller med stærkeste dameopstilling ved World Amateur Team Championships, som spilles 3. - 14. september i Karuizawa, Japan.

Landstræner David Dickmeiss har udtaget Nanna Koerstz Madsen, Emily Kristine Pedersen og Caroline Nistrup alle fra Smørum Golfklub til at repræsentere Danmark. De tre udtagne er netop hjemvendt fra EM i Estland, hvor alle formåede at slutte i top 15, og hvor det blev til en imponerende delt 3. plads til Nanna K. Madsen.

Relateret turnering:
VM damer

Læs mere

Juniorer som fårehyrde...

Greenkeepren og juniorer genner får

Årets juniorlejr på Samsø bød på en ekstra oplevelse for deltagerne

Deltagerne på årets juniorlejr på Samsø fik sig en ekstra oplevelse. I stedet for at jagte birdies og eagles, kom de nemlig til at genne får.
Som et led i Samsø Golfklubs omlægning til bæredygtig bane, har klubben sat 34 gutefår til at passe en del af arealerne. Da fårene under distriktscampen skulle flyttes til ny indhegning, fik juniorerne lov til at hjælpe greenkeeperne.
Og så var den ged barberet, som man siger.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane