Café og klubhus

Skive Golfklubs naturlige samlings punkt er vores skønne klubhus, hvor man også finder klubbens café. De dejlige rammer indbyder til hyggeligt samvær, og det kan stærkt anbefales at aflægge klubhuset et besøg efter en runde.

Caféen byder på et varieret menuudvalg som består af både kolde og varme retter. Dertil anbefaler vi selvfølgelig et koldt glas af den reneste nektar fra vores lokale bryghus, Hancock Bryggerierne. Menukortet kan findes her.

Det gode måltid mad kan enten nydes indenfor i klubhuset eller - hvis vejret tillader det - på vores dejlige terrasse med den fantastiske udsigt over puttinggreen, chippinggreen samt hul 1 og hul 18.

I klubhuset er der gode omklædningsfaciliteter med mulighed for bad, ligesom det også er her du kan finde klubbens sekretariat og proshop.

Caféen har lukket i vinterperioden.

Udenfor åbningstid kan der trækkes øl og vand i automat.

Caféen har selvfølgelig en glad smiley.

Åbningstider i caféen 2018

Man - tors      kl. 12.00 – 21.00
Fredag           kl. 12.00 - 18.00

Hverdage      kl. 12.00 – 20.30