Fritspils ordning 2019

Frit Spil 2019

Frit spils ordningen, som blev startet på initiativ af Skive Golfklub i 2011, består af Skive, Aars, Hvalpsund, Morsø, Harre Vig, Løgstør, Hjarbæk Fjord, Volstrup og Jammerbugten.

Hvad går ordningen ud på, og hvordan kommer jeg med:

Du kan spille frit på alle baner i ordningen mod betaling af det aftalte merkontingent på kr. 900.

Beløbet skal indbetales til konto i Spar Nord 8497 0006873758 og som tekst oplyse medlemsnummer og navn.

Op til 3 juniorer spiller gratis sammen med en ”fritspiller” eller en voksen, der har betalt greenfee (se nedenfor)

Lidt mere om baggrunden for aftalen

De 9 klubber er – med forskellig vægtning - enige om, at ordningen er et stort medlemsgode for de medlemmer, der gerne spiller runder på fremmede baner. Ordningen giver større udveksling på banerne og dermed inspiration til udvikling af eget anlæg, og samtidig er der en fælles økonomisk gevinst for de deltagende klubber.

For fritspils medlemmerne betyder ordningen tillige, at det altid er nemt at finde en anden bane uden merudgift, når ens egen bane er optaget af turneringer eller andre aktiviteter.

Fastholder medlemmer og tiltrækker nye

Klubberne er også enige om, at samarbejdet vil gøre det nemmere at fastholde egne medlemmer – ”more value for money” - og på sigt vil tiltrække nye medlemmer.

Kun for fuldgyldige medlemmer

Det er aftalt, at ordningen – som de fleste andre rabatordninger - kun gælder for medlemmer med fulde medlemsrettigheder. Flex-medlemskab og langdistance medlemskab giver ikke ret til at være med i denne ordning.

For de fuldgyldige medlemmer, der ikke ønsker at tilslutte sig ordningen, vil de hidtil kendte rabataftaler (½ greenfee m.m.) fortsat være gældende (se under Gæster)

Turnering for Frit Spils medlemmer: