BANEN ER LUKKET TIL OG MED ONSDAG DEN 24. FEB 2021

Seniorklubben 2020/2021
Seniorklubbens turneringsudvalg har holdt møde den 9. december 2020, hvor vi konstaterede, at økonomien igen har det rigtig godt.
Seniorklubben har ca. 150 medlemmer. Der bliver tilskud til udflugter på samme niveau som tidligere. Medlemsmøde og Julefrokost 2020 har desværre ikke kunnet holdes.

Onsdagsspillet
Vi spiller hver onsdag hele året rundt med start fra kl. 09.00. Der er tilmelding på Golfbox indtil mandag kl. 23.59 (18 huller med start kl. 09.00 eller 9 huller med start mellem kl. 10.30 og 11.00. Evt. afbud senest onsdag kl. 08.30 til Turneringslederen (se aktuelt tlf.nr. på Golfbox).

Man kan - undtagelsesvis og kun hvis der er plads - uden tilmelding komme med på en af de sidste bolde ved at møde op senest kl. 08.30 eller bedst ved at ringe til Turneringslederen inden da.

Mød op i klubhuset senest kl. 08.40 til evt. beskeder, modtag scorekort samt evt. flag med ud.

Ved nærmest flaget måles afstanden fra midten af bolden til forkant af hullet.

Turneringslederen bestemmer spilleform og antal rækker – oftest Stableford i 3 rækker. I vinterhalvåret 1 eller 2 rækker. Der er en præmie for hver påbegyndt 6 spillere. Det tilstræbes at der, mindst én gang om måneden spilles en anden spilleform (parspil, holdspil eller spil med særlige regler).

Vi foretager handicapregulering (op og ned) fra april til november, hvis baneforholdene tillader det. I vinterperioden med lempelser reguleres ned, hvis turneringslederen vurderer dette rimeligt.

Turneringsledere

Onsdage i Januar, Maj og September: Anders og Søren.

Onsdage i Februar, Juni og Oktober: Ole og Karsten.

Onsdage i Marts, Juli og November: Sinne og Jens Ole.

Onsdage i April, August og December: Else og Lars

Udflugter (se Golfbox for detaljer og tilmelding)

2- eller 3-dages ”Kør selv rejse”  vil ikke blive afholdt i 2021.

Endags “Kør selv” tidligst august/september. Nærmere tilgår

Kamp om Limfjordspokalen

Greensome på Mors eller Skive afholdes såfremt restriktioner tillader det. Nærmere tilgår

Harre Vig match

Seniortræf mod Harre Vig, hvor klubberne på skift hvert år inviterer til at deltage en onsdag. Afholdes såfremt restriktioner tillader det

Mænd mod Kvinder

Såfremt restriktioner tillader det, spiller Mænd fra Seniorklubben mod Kvinder fra både Seniorklubben og Old Girls. Nærmere tilgår

Golf ved Limfjorden (Herrer 60+ og Damer 60+)

Der er både Herreturnering og en Dameturnering med hold fra Golfring Limfjorden. Indledende kampe spilles i april og august. Tilmeldingen er oprettet i Golfbox.

Skive deltager i år med både Damehold (spiller fredag) og Herrehold (spiller tirsdag).

Semifinaler og Finaler spilles en tirsdag/fredag i september-oktober på neutral bane. Stedet fastlægges først, når deltagerne er fundet.

Der spilles derudover mindst to Stableford turneringer for mandlige og mindst én for kvindelige medlemmer af Golfring Limfjorden, som har deltaget i holdturneringen. Datoer fremgår af Golfring Limfjordens hjememside.

Julefrokost med forudgående medlemsmøde, 9-hullers Cross Country og/eller Bankospil gennemføres onsdag den 1. december 2021.

Vær opmærksom på at der i 2021 er en del COVID-19 restriktioner, der kan ændre på ovennævnte.

Dynamic-it leverandør af webshop