Seniorklubben 2018

Seniorklubben holdt seneste medlemsmøde den 6. december 2017, hvor vi konstaterede, at økonomien igen har det rigtig godt.
Seniorklubben har ca. 150 medlemmer.
Der bliver tilskud til udflugter og rejser på samme niveau som i 2017.

Onsdagsspillet

Vi spiller hver onsdag hele året rundt med start fra kl. 09.00.

Der er tilmelding på Golfbox indtil mandag kl. 23.59 (18 huller med start kl. 09.00 eller 9 huller med start mellem kl. 10.30 og 11.00. Evt. afbud senest onsdag kl. 08.30 til Turneringslederen (se aktuelt tlf.nr. på Golfbox).

Man kan - undtagelsesvis og kun hvis der er plads - uden tilmelding komme med på en af de sidste bolde ved at møde op senest kl. 08.30 eller bedst ved at ringe til Turneringslederen inden da.

Mød op i klubhuset senest kl. 08.40 til evt. beskeder, betal 10 kr. og modtag scorekort samt evt. flag med ud.

Ved nærmest flaget måles afstanden fra midten af bolden til forkant af hullet.

Turneringslederen bestemmer spilleform og antal rækker – oftest Stableford i 3 rækker. I vinterhalvåret 1 eller 2 rækker. Der er en præmie for hver påbegyndt 6 spillere. Det tilstræbes at der, mindst én gang om måneden spilles en anden spilleform (parspil, holdspil eller spil med særlige regler).

Vi foretager handicapregulering (op og ned) fra april til november, hvis baneforholdene tillader det. I vinterperioden med lempelser reguleres ned, hvis turneringslederen vurderer dette rimeligt.

Turneringsledere

Onsdage i Januar, Maj og September: Anders og Søren.

Onsdage i Februar, Juni og Oktober: Ole og Karsten.

Onsdage i Marts, Juli og November: Sinne og Erling.

Onsdage i April, August og December: Else og Kristian.

Reserver (Alle måneder) : Steen og Arne

Udflugter og Rejser (se Golfbox for detaljer og tilmelding)

3-dages ”Kør selv rejse” til Hotel Søparken (Aabybro)) 29-31. maj 2018 med 84 deltagere.

Endags “Kør selv” udflugt ?.

Kamp om Limfjordspokalen

Greensome på Mors en torsdag kl. 09.00.

Greensome i Skive en onsdag kl. 09.00.

Harre Vig match

Seniortræf mod Harre Vig, hvor de inviterer os til at deltage ONS 15 AUG

Mænd mod Kvinder

Mandag den 24. september 2018 spiller Mænd fra Seniorklubben mod Kvinder fra både Seniorklubben og Old Girls.

Golf ved Limfjorden (Old Boys)

Herreturnering (60+) med hold fra Fritspilsklubberne. Indledende kampe spilles i april og august. Tilmeldingen er oprettet og bruttoholdene udtaget. Du kan eventuelt sende en mail til steenkrarup@mail.dk for at komme på som reserve.

Skive deltog i 2017 med 7 hold. Deltagelse i 2018 besluttes 30. januar.

Der spilles derudover to Stableford turneringer for mandlige 60+ medlemmer af Frit Spil 2018, som har deltaget i holdturneringen. Datoer fastlægges senere.

Semifinaler og Finaler spilles en tirsdag i uge ? på neutral bane. Stedet fastlægges først når deltagerne er fundet.

Julefrokost

Med forudgående medlemsmøde, 9-hullers Cross Country og/eller Bankospil gennemføres onsdag den 5. december 2018.

Bestil dit golfhæfte i klubben - så støtter du også os. ...