Torsdagsherrer

Formål
Formålet med klubben er at øge det kammeratlige og sociale samvær blandt golfklubbens mandlige medlemmer. Målet er at øge antallet af medlemmer og gøre Torsdagsherrerne til en frisk klub i klubben. Kender du nogen som ikke er med endnu, så hjælp os med at udbrede kendskabet til Torsdagsherrerne. Alle der er fyldt 18 år er velkomne. Det gælder nytilkomne til Skive Golfklub men også begyndere, der har spillet sig ned i et handicap der gør, at 18 huller i en 4-bold kan spilles på ca. 4 timer. Har du lyst kan du deltage uforpligtende torsdag d. 21. April, hvor der er spil med for alle seniorherrespillere i SGK.

Sæsonstart 2022

Vi starter torsdag d. 31. marts kl. 15 30 med 18 huller.

Vi har tyvstart Søndag d. 27. marts med start kl. 10.00.

KLIK her for at gå til årets spilleplan
KLIK her for at gå til årets kalender

Medlemmer
Torsdagsherrerne er klubben for mandlige seniormedlemmer af Skive GK, og vi spiller hver torsdag i sæsonen med start kl. 16.15 (vær opmærksom på, at spil i start og slut af sæsonen kan begynde tidligere – check Golfbox).
Vi afholder skiftende turneringer i løbet af året og mødes efter runden i klubhuset til socialt samvær og mange spiser I cafeen.

Polo
til info vil der være, vores torsdags herre polo, klar til opstart af ny sæson.
man kan købe. Pris henvendelse til Paw på 60 17 36 71

Medlemsgebyr
Prisen for medlemskab er kr. 400,-. For at deltage i præmieuddelingen er det en forudsætning, at der er betalt medlemsgebyr. Dette betyder ikke, at vi udelukker andre fra at tage med på en runde sammen med herrerne torsdag eftermiddag. Vi har dog valgt at opkræve kr. 30.- for deltagelse heri.
Medlemsgebyret indbetales på vores konto hos:
Spar Nord Reg. nr. 3740 konto 3740727621 eller mobilepay 60 17 36 71. Kan også betales kontant til bestyrelsen inden spillet starter.

Order of Merit
Hvert år spilles om Order of Merits. De 8 bedste 18-hullers runder tæller til Order of Merits. Den vindende spiller og Runners up hædres i forbindelse med sæsonafslutningen.

Slagspil
Både A og B-rækken spiller slagspil et antal gange i løbet af sæsonen.

TI-TO turnering
Årets måske vigtigste turnering, TI-TO turneringen afholdes i sensommeren. Denne dag spiller vi mod damerne fra Tirsdagspigerne. Du har måske set, at der hænger en papegøje i klubhuset? Farven på huen indikerer, hvem der vandt det foregående år. I år afholdes turneringen d. 16. August.

Spisning
I år har vi 5 fællesspisninger inkl. årsafslutningen med uddeling af præmier for de afviklede runder siden sidste spisning. For at modtage sine præmier, er det vigtigt at man møder op til vores spisninger. Nøjagtige datoer fremgår af Torsdagsherrernes turneringskalender, som kan findes på klubbens hjemmeside. Herudover er der spisning i forbindelse med vores udflugter samt trekantsturneringerne (se nedenfor).

Udflugt
Én til to gange om året drager vi på udflugt for at udfordre hinanden på fremmede baner. I år er der planlagt 2-dags kør selv tur d.5-6 september. Og en endags kør selv tur i løbet af første del af sæsonen.

Trekantturnering
Torsdagsherrerne deltager p.t. i én trekantturnering: ????????
Skive GK - Morsø GK - Harre Vig GK, hvor vi spiller én gang hvert sted i løbet af sæsonen. Datoerne fremgår ikke i kalender, da der ikke er aftalt endelig spille dato og from. Formand er i gang med kontakten, til de andre Klubber

Golfbox – Tilmelding
Torsdagsherrerne anvender Golfbox til registrering af alle turneringer. Tilmelding til turneringer skal derfor ske i Golfbox. Tilmelding skal ske senest tirsdag inden kl. 20:00 VIGTIGT VIGTIGT, men du opfordres til at tilmelde dig så tidligt som muligt. Husk at du ved onlinetilmelding kan gøre opmærksom på, om du vil starte tidligt (Kl. 16:15), sent (Kl. 16:35/45) eller om det er underordnet. Det er dog ikke altid, en sikkerhed, at en tidlig tid kan lade sig gøre. Startliste tilstræbes at være tilgængelig i Golfbox onsdag aften.

Bestyrelsen I 2022 er:

Turneringsleder: