Regionsgolf Danmark

Pulje B/C + Pulje Senior/Veteraner/Superveteraner

REGIONSGOLF DANMARK

Skive Golfklub deltager i 2021 med 8 hold i Regionsgolf i afdeling VEST, som omfatter Jylland og Fyn. Vi har i år et hold i B- og to hold i C-rækken samt hold i Senior A, Veteran A og C samt Superveteran B og C.

Spilleformen er hulspil over 18 huller (scratch i alle rækker). Hvert hold består af 6 spillere, 2 damer og 4 herrer, og der spilles 5 hulspilsmatcher: 1 mixed foursome, 1 damesingle og 3 herresingler. Der spilles om 11 point: 2 point pr. single og 3 point i mixed, og vinder er holdet med flest point.  Holdet møder tilsvarende 6 spillere fra puljens 3 andre klubber, i én hjemme- og én udekamp i den indledende runde.

Der spilles uden match- og greenfee, og hver match afsluttes med fællesspisning på ”hul 19” (pris 80-100 kr.). Husk, at vinderen af den enkelte match altid tilbyder taberen en øl eller vand.

De indledende runder i B- og C-rækkerne bliver primært afviklet på mandage – startende ultimo april og afsluttes i juni måned. Puljevindere fortsætter i juni og august/september efter cup-systemet. Spilledage kan ses på undersiderne.

Handicap grænserne for deltagelse er pr. række:

• B-rækken: Min. 11,5
  • C-rækken (To hold): Min. 18,5

Deltagelse er for Damer og Herrer, som er fyldt 21 år inden udgangen af 2021.

I Senior, Veteran og Superveteran-rækkerne er der ingen handicap grænser, men i stedet er følgende aldersgrænser gældende (alder pr. 31 DEC 2021):

• Seniorer min. 50 år
  • Veteraner min. 60 år
  • Super Veteraner min. 70 år

Senior-, Veteran og Superveterankampene starter ligeledes ultimo april og slutter i juni. Seniorerne spiller normalt mandag eller onsdag eftermiddag. Veteranerne og Superveteranerne normalt om formiddagen. Spilledage kan ses på undersiderne.

Klubkoordinator: Søren Laursen.

Klubben har udpeget Holdkaptajnerne:

• B-rækken: Poul Anton Skaaning
  • C-rækken: Allan Jakobsen