Tilmeld betalingsservice

Hvis du tilmelder dig Betalingsservice, bliver dit fremtidige kontingent til Skive Golfklub betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken, eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Og du slipper for kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig - det er det nemmeste i verden.

HUSK at dit medlemsnummer skal skrives UDEN 40 foran.

Klik på nedenstående billede for tilmelding:

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger
Dine oplysninger er fortrolige og transmitteres over en 128 bit krypteret protokol (SSL). Det er den samme krypteringsprotokol, som anvendes til betalinger via internettet.

I toppen af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

PBS A/S står bag Betalingsservice. PBS A/S er ejet af danske pengeinstitutter i fællesskab.