Holdturnering

Klubben har gennem længere tid tilstræbt at være selvforsynende med spillere til de respektive hold.

I 2019 er der tilmeldt 4 hold i DGU regi. På herresiden har klubben et 3 divisions hold, andetholdet og tredjeholdet spiller i kvalifikationsrækken. Damerne spiller ligeledes i kvalifikationsrækken.

Elitemålsætning er i højere grad end tidligere at satse på “egen avl”. Målsætningen er forsat talentpleje, hvor de bedste juniorer vil tilbydes, at deltage i elitetræningen, således at spillere med stort engagement og potentiale udvikles yderligere samtidig med, at vi skal dyrke de øvrige juniorer og den brede medlemsskare, der er klubbens fundament.

Det er på baggrund af sidste års resultater klubbens vurdering at der er mulighed for at sikre oprykning for 2 af holdene.
Vi mener det er et realistisk mål. Med stadig fokus på vore unge spillere. Vi håber, at alle vore medlemmer kan bakke op om denne indstilling til elitearbejdet.

Mads Iversen  forsætter som spiller og træner i 2019.

Elitetræning er fra 2019 ændret til fokuseret individuel træning på udvalgte spillere samt fællestræning for de resterende spillere. Der er i Mads Iversens kalender afsat tider ugentligt hvor trænings kan afvikles, alternativt kan andre tidspunkter aftales med Mads Iversen direkte.
Der lægges op til øvelser, småspil og spil på banen hvor der kan selvtrænes og hvor spillerne imellem kan anvende hinanden til evaluering og feedback.

Der vil igen i år være en løbende ranglisteturnering for herrespillere under hcp  12 og juniorer under Hcp 18, samt damer under Hcp 18. Igen i år vil de ligge på tirsdage kl 17.00, og på lørdage kl. 09.00. Det vil også være muligt at afholde træningsturnering på fremmede baner. Det vil være oplagt at bruge de baner der er med i Fritspils ordningen.

Juniorers deltagelse eliteturneringer er et tilbud til juniorerne i tillæg til det arbejde der udføres i ungdomsafdelingen, ikke et enten eller. Deltagelsen aftales med Mads Iversen.

Vi ser frem til en god sæson, og et forhåbentligt godt golf år.

Eliteudvalget