Erhvervsklubben

Erhvervsklubben blev etableret i 2011 på opfordring af nogle af klubbens sponsorer. Formålet er selvfølgelig at spille golf, men også som et socialt arrangement, hvor vore sponsorer har muligheden for at udbygge netværket på tværs af forskellige brancher. Efter nu flere år med Erhvervsklubben kan vi konstatere, at klubben er en kæmpe succes – og ikke mindst, at der er et behov. Vi har i dag omkring 60 medlemmer i Erhvervsklubben, og glæder os til endnu en løbende turnering. Der er en beskeden egenbetaling for medlemskab af Erhvervsklubben, som tegnes i forbindelse med indgåelse af en sponsoraftale.

Vi spiller 9 huller den første onsdag i hver måned med start i maj og GRAND FINALE i oktober. Efter runden er der spisning, præmieoverrækkelse og socialt samvær i klubhuset.
Der spilles 6 runder i løbet af sæsonen, hvor de 3 bedste resultater overføres til Order of Merit. Ved GRAND FINALEN kårer vi Årets Erhvervsklubmester, der får overdraget vandrepokalen.

Se vindere fra Grande Finale dagen 2018 HER
Se vindere fra Grande Finale dagen 2017HER
Se vindere fra Grande Finale dagen 2016 HER
Se vindere fra Grande Finale dagen 2015 HER
Se vindere fra Grande Finale dagen 2014 HER

Skulle dit firma have lyst til at være sponsor for i skive Golfklub eller har du spørgsmål, kan disse rettes til Pernille Aggerholm på kontoret, kontor@skivegolfklub.dk eller 9752 4409.
/Sponsorudvalget