Træningslektioner og udstyr

Kom i god tid den første træningsdag – minimum 5 min før. Klubbens træner giver en kort introduktion inden træningen påbegyndes.

De 4 x træningslektioner gennemføres af klubbens træner, og de er obligatoriske, og omfatter:
- Udslag på drivning range.
- Putning / indspil.
- Bunkerslag.
- Repetition/Træning af svage områder i dit spil efter aftale med træneren.

Udstyr:

Du behøver ikke et komplet sæt golfudstyr for at starte som prøvemedlem i Skive Golfklub, men du skal dog kunne spille med dit ”eget sæt” golfudstyr for at gennemføre spil på banen under begynderturneringerne, da golfreglerne foreskriver, at man ikke må ”dele udstyr” under en golfrunde.

Før du køber udstyr anbefales det meget kraftigt, at du rådfører dig med klubbens træner, der kan rådgive dig med typevalg, prisniveau osv. ud fra sit kendskab til netop dit golfsving, din formåen og hvor meget du vil lægge i sporten.

Klubben tilbyder endvidere, at du gratis kan låne udstyr af klubben under din træning. Lånt udstyr fra klubben afleveres rengjort og må ikke forlade klubbens område.