Sundhedstilbud - Bevæg dig for livet

ET SJOVT & SUNDT MOTIONSTILBUD i Skive Golfklub

Skive Golfklub tilbyder et GRATIS 4-ugers forløb for alle, der trænger til motion, frisk luft og gåture i dejlig natur samt ikke mindst hyggeligt selskab.
Golf har en lav fysisk barriere for opstart, så alle kan være med.

I løbet af de 4 uger kan du prøve, om golf er noget for dig. Du får træning af professionel træner i små hold (3-6 personer) på samme tidspunkt hver uge.
Mellem lektionerne kan du frit benytte golfklubbens træningsanlæg.
Udstyr kan lånes. Ingen særlige krav til påklædning - et par kondisko og tøj efter vejret er nok.

Derefter vil du for kun 600 kr. kunne spille golf i Skive Golfklub resten af året.

Pårørende er også meget velkommen til at deltage og familien kan, hvis det ønskes, komme på samme hold. Børn skal dog være over 10 år.

Målgruppe:
Forløbet er for dig, der trænger til at komme ud i den friske luft og få motion. Også for personer med en kronisk sygdom, eller som har været igennem et genoptræningsforløb, har hjerte/lungeproblemer, diabetes eller måske er stressramt eller kæmper med psykiske problemer.

Golf er vanedannende og bliver noget, man slet ikke kan undvære.

Tid & Sted:
Opstart på begynderhold i uge 32 & 33 – august i Skive golfklub – Frugtparken 15

Ønsker du at starte på et 4 ugers begynderforløb, skal du udfylde en indmeldelsesblanket som sendes pr mail til golfklubben på kontor@skivegolfklub.dk
HENT INDMELDELSBLANKET HER

Der er også mulighed for at deltage i 3 timers Åbent Hus-arrangement
Torsdag den 13. august kl. 17.00 – og derefter starte op på et begynderhold.

Har du spørgsmål til begynderforløbet kan du kontakte Pernille på golfklubbens kontor på tlf 9752 4409 / mail: kontor@skivegolfklub.dk eller begynderansvarlig Vagn Ramsdahl på mobil 2048 5356

Dynamic-it leverandør af webshop