Plus36 turnering

I 2012 startede vi en månedlig turnering for medlemmer i Skive GK med erhvervet DGU-kort og med HCP 37 og derover, deraf navnet: Plus36 turnering - som er en individuel stableford turnering over 9 huller, hvor alle spiller fra rød tee.

Formålet med Plus36 turneringen er, at man her kan spille med ligestillede med nogenlunde samme HCP. Vi vil forsøge at styrke fællesskabet og give den enkelte mere erfaring med spillet og færdsel på banen, som et supplement til spillet i begynderturneringerne. Klubben vægter ikke mindst de sociale kontakter i Skive Golfklub særdeles højt. Begynderudvalget vil lejlighedsvis spille med her.

Der betales kr. 20,- pr. turnering. Pengene går ubeskåret til dagens præmier, som overrækkes umiddelbart efter hver turnering. Kun tilstedeværende spillere kan modtage præmie.

Datoer for +36 og tilmelding til turneringerne skal ske i Golfbox.

Sparbank logo
Bestil dit golfhæfte i klubben - så støtter du også os. ...