Indmeldelse og prøvemedlemskab

Prøvemedlemskab:

I Skive Golfklub er du prøvemedlem under din golfuddannelse indtil du modtager golfkørekortet (DGU-kortet). Klubben udstyrer dig den første træningsdag med et GRØNT uddannelseskort, der altid skal medbringes under din uddannelse. Samtidigt får du udleveret et Bag-mærke, der skal bæres synligt på din Bag. Begge dele skal på forlangende kunne fremvises for banekontrollen. Prøvemedlemskabet gælder som anført på indmeldelses-blanketten for hele 2019

Indmeldelse:

Udfyld Indmeldelsesblanketten Indbetal kontingentet til klubbens sekretariat, som anført på den tilsendte faktura, inden første træningsdag. Så snart dit kontingent er registreret, kan du begynde på dine træningslektioner og frit benytte klubbens træningsfaciliteter. Du vil på klubbens sekretariat få oplyst, hvilket træningshold, du er optaget på ud fra dine ønsker til ugentlig træningsdag.

Når du vælger, hvilket hold, du ønsker at deltage på, vil det være en god ide at angive både en 1. prioritet og en 2. prioritet, når du afleverer blanketten til sekretariatet.

KLIK HER FÅ AT UDSKRIVE INDMELDELSES BLANKETTEN