Hvornår får jeg DGU-kortet?

Det grønne uddannelseskort, som du får udleveret til Baneintro, med underskrift ud for alle aktiviteter, er dokumentation for, at du har gennemført golfuddannelsen i Skive Golfklub.

DGU-kortet bestilles og udleveres fra klubbens sekretariat mod aflevering af det grønne uddannelseskort.

Det handicap (HCP) du spiller i på udleveringsdagen afgør, hvor du må spille:
- Er dit HCP 54 eller lavere må du spille på alle golfbaner i Danmark mod betaling og under overholdelse af den lokale klubs HCP-grænser.
- Er dit HCP 55 eller højere må du kun spille på Skive GK 18-huls bane fra BLÅ/RØD tee under anvendelse af tildelte slag jf. konverteringstabel for BLÅ/RØD tee damer eller BLÅ/RØD tee herrer.

Du må først spille på andre baner, når du har spillet dig ned i HCP 54 eller lavere.