Baneintro

Gennemføres af medlem af begynderudvalget.

Begynderen introduceres i klubben og får udleveret begyndermateriale til brug under uddannelsesforløbet. Du får udleveret en velkomstpakke med medlemsnr., ”Golfreglerne 2017”, ”Kom i gang - golf for begyndere” og ”Golf i tegninger og bobler 2”, begynder startpakke med bolde, tees og pitchfork, klubbens vedtægter, samt et GRØNT uddannelseskort, som skal attesteres af den ansvarlige efter hver aktivitet og et Bag-mærke, der skal bæres synligt på din golfbag. Medbring alt det udleverede til hver eneste lektion under hele uddannelsesforløbet, og det anbefales, at de tre bøger altid har plads i din bag under alle dine fremtidige golfrunder.

Begynderen vises rundt på klubbens område - herunder klubhus, træningsbane, indspilsbane, puttinggreen, selve golfbanen, hvor der orienteres om Golfbox, hvordan man ”dropper en bold” efter reglerne, hvordan man retter nedslagsmærker op og forklarer nogle af de første golfudtryk (Færdselsregler på golfbaner).