Tirsdagspiger

Formål
Formålet med ”Tirsdagspigerne” er at samle kvindelige spillere i klubben til turnering hver tirsdag i sommerhalvåret, og medvirke til øget socialt samvær i og omkring klubben. 

Medlemmer
Kvindelige spillere i Skive Golfklub, der er interesseret i at spille forskellige former for turneringer, og som vil deltage aktivt i det sociale liv i klubben.

Medlemsgebyr
Medlemsgebyret anvendes til præmier, som supplement til udflugt og andet i forbindelse med klubbens aktiviteter. Gebyret udgør 250 kr. for hele sæsonen. Beløbet indsættes på konto nr. 8502-2680003029 i SparNord (husk at oplyse for- og efternavn samt medlemsnr.). Medlemskab er først gældende når gebyret er betalt.

Sæsonstart 2017
Vi satser på, at vejret er med os, så vi kan starte sæsonen op tirsdag d. 4. april 2017 med 9 hullers golf og efterfølgende spisning. Både ”gamle” og nye piger er velkomne.

Turneringsbetingelser
Turneringerne starter i tidsrummet kl. 16.00 til 16.45, og med startlister baseret på de tilmeldte spillere via Golfbox. Spillerne inddeles i 2 lige store grupper – en A- og B-række. Den endelige opdeling afhænger af antal tilmeldinger.
Der skal afleveres korrekt udfyldt scorekort for hver turnering. Alle 18-hullers matcher er tællende matcher, og der handicapreguleres i både op- og nedadgående retning.

Særlige turneringer
Udover de ordinære tirsdagsturneringer arrangerer vi / deltager vi i en række særlige turneringer.

Trekants-turnering:
En turnering mellem pigeklubberne i Morsø, Harre Vig og Skive, hvor vi spiller én gang hvert sted i løbet af sæsonen. Den klub som har gjort det gennemsnitlig bedst over de 3 runder, får pokalen med hjem til klubhuset indtil næste sæson.De seneste 5 sæsoner har Skive-pigerne spillet sig til pokalen :-)

Udflugt:
Den sidste tirsdag i august drager pigerne på udflugt. Vi tager med fælles bus fra morgenen af, og er som regel hjemme igen sidst på eftermiddagen / først på aftenen. Målet for udflugten i 2017 er endnu ikke fastlagt, men turen vil blive nærmere beskrevet på golfbox senere på sæsonen.

TI-TO match:
Årets vigtigste match – i hvert fald hvad prestige angår. Tirsdagspigerne og Torsdagsherrerne mødes i denne vigtige dyst, og vinderen har håneretten det kommende år. I klubhuset hænger en papegøje, og hvis denne har en blå tophue på, har herrerne vundet den seneste match. Er huen rød er det pigerne. Desværre har huen de seneste sæsoner været blå bortset fra 2013.

Se det samlede program for 2017 her

Tilmelding
Turneringstilmelding skal ske via Golfbox senest søndag aften kl. 18.00. Dog kan der ved de særlige turneringer være andre tilmeldingsfrister, men de vil fremgå af golfbox.

Spisning

Ved de planlagte fællesspisninger (tilmelding via Golfbox) vil der blive uddelt præmier for de forløbne  ugers turneringer. Efter de øvrige turneringer henover måneden er der også mulighed for spisning og socialt samvær, men her skal du ikke tilmelde dig, blot købe mad og drikke i caféen.
Af turneringskalenderen fremgår hvornår der er fællesspisning.

Vel mødt
Vel mødt til en ny herlig golfsæson. Vi glæder os til at se ”nye og gamle” – ”unge og gamle” – ”høje og lave” kort sagt alle piger som har lyst til sjov og hygge på golfbanen – også om tirsdagen.

Har du spørgsmål eller gode idéer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

 

 

Sponsorer
I samråd med greenkeeperne har vi besluttet at lukke bane...
  
Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane