Regellære

Regellære lyder måske lidt kedeligt, men det behøver det ikke at være. Reglerne er faktisk slet ikke så tossede endda. De gælder over hele verden, og de er medvirkende til, at golfspillet foregår på en fair og sportslig måde - uanset hvilket niveau, der spilles på.

Det er med reglerne som med alt andet, jo mere man ved om emnet, des mere interessant bliver det. Et godt kendskab til reglerne er desuden dit bedste værn mod straffeslag og kedelige episoder på dine golfrunder. 

Bemærk, at de to nedenstående lektioner i regellære er koncentreret omkring reglerne for slagspil. De særlige forhold, som er gældende for hulspil, omtales dog kort i et af afsnittene i lektionen for bronzemærke i "regellære".

Grønt mærke i "regellære" 

Det grønne mærke i "regellære" omfatter de væsentligste dele af regelbogen.

Mærkeprøven gør dig ikke til regelekspert, men du er rustet til de mest almindelige dele af spillet, og du ved frem for alt, i hvilke situationer du skal spørge andre til råds eller slå op i regelbogen.

Gå til lektionen ved at klikke her.

Bronzemærke i "regellære" 

Bronzemærke i "regellære" kræver, at du består en skriftlig prøve i din klub.

Bronzemærke i "regellære" omfatter hele regelbogen, og undervisningen til dette mærke er udformet som en webquiz.

Quizen kan du med fordel løse med en regelbog som hjælpemiddel.
Når du har gennemført quizen, anbefaler vi, at du genopfrisker materialet til grønt mærke i "regellære", og at du gennemfører de to øvelser "Tælle slag øvelse 1" og "Tælle slag øvelse 2".

Sponsorer
Christian Dahl, var for ca. 2 uger siden til landsholds t...
Simon B Mikkelsen, Freddy Larsen, Søren Andersen, Svend Å...
Søndag den 6. okt i det flotteste efterårsvejr blev Grand...
- i Distrikts 1 Junior kredsturnering, der blev afvikle...
Skives 5 medlemmer dannede i lørdags Skives Synoptik hold...

Nyheder fra Golf.dk

Pæn placering i paradis...

Line Vedel slap rigtig fornuftigt fra sin uge på Hawaii

Power Rankings: Danmarks bedste damespiller har fundet sig godt til rette i det skrappe selskab på LPGA Touren – og en anden dansker fejrede sin første triumf andetsteds i Guds eget land

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Line Vedel
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 27 i LPGA LOTTE Championship (LPGA Tour)

Læs mere

Jiménez kom, så og sejrede...

Miguel Angel Jiménez vandt sin debut på Champions Tour. Foto: Getty Images

Miguel Angel Jiménez vandt i sin debut på Champions Tour, men nu vender han tilbage til Europa for at kæmpe sig til Ryder Cup

Det er for tidligt for 50-årige Miguel Angel Jiménez at spille på Senior Tour og Champions Tour. Selv om han opfylder både alderskrav og kvalitetskrav, så er han ikke færdig med at husere i selskaber med de bedste uanset deres alder.
Det er nogle af de næstebedste på Champions Tour måske også fint tilfredse med, for Jiménez debuterede i weekenden på Champions Tour ved Greater Gwinnett Championship i meget overbevisende stil.

Læs mere

Lykken vendte med maner for...

Jublen brød løs hos Matt Kuchar og publikum, da en smuk birdie sikrede Kuchar sejren ved RBC Heritage. Foto: Getty Images

Matt Kuchar vandt RBC Heritage efter et fantastisk slag på 18. hul og slog dermed akkurat den tidligere verdensetter Luke Donald

Det var ikke en grøn blazer, men en karakteristisk ternet blazer, der blev overrakt vinderen af RBC Heritage. Men det var den smukkeste blazer i verden for vinderen på Harbour Town Golf Links, Matt Kuchar.
Efter et par lovende, men alligevel uforløste uger i kampe om sejre med en fjerdeplads ved Valero Texas Open, en andenplads efter omspil om sejren ved Shell Houston Open og en femteplads i sidste uges Masters blev det til karrierens syvende sejr på PGA Touren for 35-årige Kuchar.

Relateret turnering:
RBC Heritage

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane