Regellære

Regellære lyder måske lidt kedeligt, men det behøver det ikke at være. Reglerne er faktisk slet ikke så tossede endda. De gælder over hele verden, og de er medvirkende til, at golfspillet foregår på en fair og sportslig måde - uanset hvilket niveau, der spilles på.

Det er med reglerne som med alt andet, jo mere man ved om emnet, des mere interessant bliver det. Et godt kendskab til reglerne er desuden dit bedste værn mod straffeslag og kedelige episoder på dine golfrunder. 

Bemærk, at de to nedenstående lektioner i regellære er koncentreret omkring reglerne for slagspil. De særlige forhold, som er gældende for hulspil, omtales dog kort i et af afsnittene i lektionen for bronzemærke i "regellære".

Grønt mærke i "regellære" 

Det grønne mærke i "regellære" omfatter de væsentligste dele af regelbogen.

Mærkeprøven gør dig ikke til regelekspert, men du er rustet til de mest almindelige dele af spillet, og du ved frem for alt, i hvilke situationer du skal spørge andre til råds eller slå op i regelbogen.

Gå til lektionen ved at klikke her.

Bronzemærke i "regellære" 

Bronzemærke i "regellære" kræver, at du består en skriftlig prøve i din klub.

Bronzemærke i "regellære" omfatter hele regelbogen, og undervisningen til dette mærke er udformet som en webquiz.

Quizen kan du med fordel løse med en regelbog som hjælpemiddel.
Når du har gennemført quizen, anbefaler vi, at du genopfrisker materialet til grønt mærke i "regellære", og at du gennemfører de to øvelser "Tælle slag øvelse 1" og "Tælle slag øvelse 2".

Sponsorer
 Niels Falkenberg havde valgt den helt rigtige dag, til a...
 Frit Spils ordningen fortsætter i 2016 - læs mere HER...
Golf ved Limfjorden er en veteran holdturnering for herre...
Så har juniorerne igen været til den årlige finale for kr...
Seniorholdet deler matchen, men taber Danmarks Mesterskab...

Nyheder fra Golf.dk

Succes for Team Made in Den...

Martin Ovesen havde en god turnering ved Made in Denmark i 2015, men i år er han i aktion på Challenge Touren indtil videre med pæn succes

Martin Ovesen bejler til top 5 ved Bridgestone Challenge på Challenge Touren efter 36 bogeyfrie huller

Der er langt fra Himmerland Golf & Spa Resort til Heythrop Park Resort.
Men selv om interessen og deltagelsen af danske profiler er kæmpestor på Himmerland Golf & Spa Resort ved Made in Denmark, som sker der også set med danske øjne noget meget interessant på Heythrop Park Resort.
Der spilles Bridgestone Challenge på Challenge Touren, og Martin Ovesen har spillet sine første 36 huller i -9 uden en eneste bogey.

Relateret turnering:
Bridgestone Challenge

Læs mere

Gøth-Rasmussen vandt nøglep...

Jonathan Gøth-Rasmussen viser endnu engang sit store talent frem i international sammenhæng

Jacques Leglise Trophy er en dyst mellem Storbritannien og Irland mod det kontinentale Europa, og det kontinentale Europa er overbevisende i front efter førstedagen

En europæisk klassiker på juniorsiden af Jacques Leglise Trophy, hvor det kontinentale Europa er oppe mod Storbritannien & Irland.
Turneringen har været afviklet siden 1958, og det har traditionelt været med de britiske øer som dominerende. Det indbyrdes regnskab er på 36-10, men måske er det kontinentale Europa på vej mod en reducering, og Jonathan Gøth-Rasmussen er med til at tage kampen op.

Relateret turnering:
Jacques Legliese Trophy

Læs mere

Amatøren Axelsen leverer so...

John Axelsen har lige holet sit birdieputt på 18. green. Foto: Henrik Schou

18-årige John Axelsen gik en imponerende runde i 70 slag og klarede cuttet som eneste amatør. Han ligger nummer 41 inden finalerunden og er indtil videre tredjebedste dansker ved Made in Denmark.

Klapsalver og en knægt med knyttet næve. John Axelsen har lige leveret en flot birdie på 18. hul, som er det sværeste hul på Himmerland Golf & Spa Resort.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane