Klubber i klubben

Her på siden får du adgang til alle de "klubber i klubben", som har valgt at være repræsenteret på Skive Golfklubs hjemmeside.

Klubberne finder du i menuen til venstre.

Sponsorer
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...
Bent Rasmussen fra Morsø Golfklub kunne i dag noterer et ...
Lørdag den 31. maj afholdte klubben DANA turnering, spons...

Nyheder fra Golf.dk

Instruktion: Hjælp til en h...

Søren Jensen skal hjælpe højhandicapperen Kate ned i handicap (foto: Niels Andersen)

Ugens Tip: Søren Jensen har fået en konkret opgave – han skal hjælpe en højhandicapper med at komme ned i handicap. Se, hvordan første del af træningen forløber

Når kroppen har vænnet sig til at lave nogle bestemte bevægelser, føles de rigtige. Det gælder i høj grad i golfsporten, hvor mange golfspillere udvikler deres egne svingteknikker, og det kan være svært at ændre de indgroede vaner.

Læs mere

Flot afslutning, men ingen ...

Emily Pedersen spillede finalerunden ved Ungdoms-OL fem slag bedre end par, og det gav et stort spring i stillingen (Foto: Getty Images).

Danske supertalenter afsluttede de individuelle turneringer ved Ungdoms-OL i fornem stil, men det var ikke nok til at hente medaljer

John Axelsen og Emily Pedersen startede begge finaledagen ved Ungdoms-OL i Nanjing på 13. pladsen, og selvom begge leverede en forrygende afslutning på Nanjing Zhongshan International Golf Club, blev det ikke til dansk metal.

Relateret turnering:
Ungdoms-OL - drenge
Ungdoms-OL - piger

Læs mere

Divisionens boss klar til n...

Marie Lund-Hansen med et håndgribeligt bevis på sin stærke sæson; Pokalen ved DIYC i Smørum. Foto: Jesper Vinzents

Marie Lund-Hansen vandt alt i GE Money Bank Divisionens grundspil, og nu vil sønderjyden tage sin selvtillid med til DM Slagspil, der spilles fra fredag i Gilleleje

Marie Lund-Hansen vandt det hele. Rub og stub i både foursomes og single mod alle modstanderne i GE Money Bank Divisionens vestkreds.
Uanset hvad der kommer til at ske i finalespillet i september, så er det en bedrift, der vækker respekt. Ikke mindst i Sønderjyllands Golfklub, som jo er klar til at spille om medaljer. Hvis Marie Lund-Hansens selvtillid kan spredes i klubben og på holdet, så er der fine muligheder for succes.

Relateret turnering:
DM Slagspil

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane