Klubber i klubben

Her på siden får du adgang til alle de "klubber i klubben", som har valgt at være repræsenteret på Skive Golfklubs hjemmeside.

Klubberne finder du i menuen til venstre.

Sponsorer
I søndags, på en flot efterårsdag, blev Grande Finale i E...
  I den forgangne weekend (27.-28. sep) deltog Skive...
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...

Nyheder fra Golf.dk

Bjørn og Ørum med i Silkebo...

Morten Ørum Madsen var i hovedrollen i en kampagne for Silkeborg-Ry Golfklub ved juletid

I Silkeborg-Ry Golfklub er eliten vigtig for at dyrke samarbejdet med erhvervslivet og derigennem øge både sponsorindtægter og tilgang af nye medlemmer

Golf i Silkeborg rimer på Thomas Bjørn. Sådan er det. Selv om det er yderst sjældent, at Bjørn kigger forbi klubben på Sommervej, så er der et aftryk, der bliver siddende.
Thomas Bjørns præstationer i løbet af årene betyder også at golf i Silkeborg rimer på elite. Men nu er ikke mindst Morten Ørum Madsen også med til at profilere klubben på elitesiden.

Læs mere

Svinget er Tigers mindste p...

Tiger Woods er en af historens bedste spillere med en wedge, men torsdag slog han ikke et eneste anstændigt indspil (Foto: Getty Images).

Tiger Woods kæmpede hårdt for en runde i +2, men verdensstjernens problemer blev tydelige under sæsonens første 18 huller

Inden starten på Waste Management Pheonix Open kunne Tiger Woods melde om store fremskridt med det nye sving, og at bolden var begyndt at flyve længere end i mange år.
Men den fløj også skævt som i de senere år.
Hver gang der lurede problemer i venstre side på TPC Scottsdale, slog Woods bolden dybt, dybt i højre. En enkelt snaphook blev det også til. Desuden var længdekontrollen med jernene helt væk for den 14-dobbelte majorvinder.

Relateret turnering:
Waste Management Phoenix Open

Læs mere

Dårlig start i Mellemamerik...

Sebastian Cappelen havde ikke fået indstillet sigtet rigtigt til første årets første runde på Web.com Tour (Foto: Getty Images).

Sebastian Cappelen brugte fem slag mere end par på årets første runde på Web.com Tour og er langt tilbage i feltet

For et år siden brugte Carlos Ortiz sejren i Panama Claro Championship som springbræt til at vinde tre turneringer på Web.com Tour og blive den første til at opnå forfremmelse til at opnå forfremmelse til PGA Tour i 2014.
Chancerne for at Sebastian Cappelen kan gøre ham kunsten efter er mikroskopiske, for sæsonens første runde gik ikke efter planen for den 24-årige dansker.

Relateret turnering:
Panama Claro Championship

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane