Klubber i klubben

Her på siden får du adgang til alle de "klubber i klubben", som har valgt at være repræsenteret på Skive Golfklubs hjemmeside.

Klubberne finder du i menuen til venstre.

Sponsorer
Golf ved Limfjorden er en veteran holdturnering for herre...
Så har juniorerne igen været til den årlige finale for kr...
Seniorholdet deler matchen, men taber Danmarks Mesterskab...
Kredsturnering i ungdomsafdelingen Juniorer fra Skive Go...
Weekendens resultater fra Eliteturnering i Damernes 3. Di...

Nyheder fra Golf.dk

Lasse Jensen eneste finaled...

Lasse Jensen er tjekket ind i sæsonens første finale. Foto: Getty Images

Lasse Jensen deler 21. pladsen, mens de fire andre danskere ved Alfred Dunhill Championship sluttede udenfor top 100 og missede cuttet. I toppen har Charl Schwartzel skabt sig et forspring på fem slag til forfølgerne

Det var ikke sådan en sæsonpremiere, der var håbet på for fire af de danskere, der åbnede sæsonen på europatouren på Leopard Creek Country Club ved Alfred Dunhill Championship.
Lasse Jensen er den positive undtagelse. Han spillede sin anden runde i par og med en total i -2 ligger han solidt på 21. pladsen. Inden finalerunderne har hun kun fire slag op til en kvartet på andenpladsen.
På førstepladsen er Charl Schwartzel dog stukket af med en total i -11.

Relateret turnering:
Alfred Dunhill Championship

Læs mere

Et lyspunkt mod nord...

Drømmebanen: Den nyåbnede norske bane, Lofoten Links, byder på smuk natur og fantastisk golf - døgnet rundt

Uret siger 23.30, og jeg har lige puttet ud på sidste hul. På trods af det meget fremskredne tidspunkt står vi kort og overvejer, om vi ikke skal spille videre.
Det er første gang, at jeg står overfor sådan et dilemma. Men det er også første gang, at jeg spiller golf nord for Polarcirklen, hvor solen ikke går ned fra maj til juli.

Læs mere

Nye golfrejser på programme...

Golfbreaks.com kan bane vejen for 700 forskellige golfdestianationer i 17 lande Golfbreaks.com har åbnet et kontor i København, hvorfra man vil servicere særligt det skandinaviske marked

Er man på udkig efter en starttid på St Andrews Old Course, så er der nu kommet en rejsepartner til København, der kan hjælpe en på vej.
Golfbreaks.com har valgt København som en base, der er målrettet hele Skandinavien. Og de har meget mere at byde på end St Andrews Old Course uanset om det er en tur til USA, Dubai, Thailand, Mauritius eller kort sagt hvor som helst, der kan findes en attraktiv golfdestination. 
Man udbyder 700 rejsemål i 17 lande.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane