Klubber i klubben

Her på siden får du adgang til alle de "klubber i klubben", som har valgt at være repræsenteret på Skive Golfklubs hjemmeside.

Klubberne finder du i menuen til venstre.

Sponsorer
Weekendens resultater fra Eliteturnering i Damernes 3. Di...
Billeder fra junior sommerlejr 2015...
Regionsgolf – Skive videre til 1/8 finalen. Skive ...
Turneringssejr til Christian Dahl...
Ællingerne er ude og nyde det danske sommervejr. Taget ve...

Nyheder fra Golf.dk

Bubba i front, Spieth misse...

Bubba Watson er alene i front for The Barclays halvvejs gennem turneringen (Foto: Getty Images).

Bubba Watson er på førstepladsen i The Barclays og ligger til at overtage førstepladsen i FedEx Cup, da Jordan Spieth missede cuttet

Jordan Spieth mister ikke så lidt denne weekend. Da han sluttede fem slag på den forkerte side af cuttet i The Barclays, måtte han, grundet den matematiske formel OWGR benytter, række førstepladsen på verdensranglisten tilbage til Rory McIlroy, uden at nordireren har været i aktion.

Relateret turnering:
The Barclays

Læs mere

66'er giver Cappelen en cha...

Sebastian Cappelen holdt fredag liv i håbet om at spille sig med til Web.com Tour Finals via seks birdies på de sidste ni huller (Foto: Getty Images).

Sebastian Cappeken spillede sig fredag frem til nummer 30 halvvejs i Winco Foods Portland Open, men kravet er langt strengere, hvis han skal med til Web.com Tour Finals

75 er det magiske nummer for Sebastian Cappelen denne uge - placeringen, ikke scoren. Der går grænsen for, hvem der kommer til at spille Web.com Tour Finals om en plads på PGA TOur og dem som må tilbage til Web.com Q-School.

Relateret turnering:
WinCo Foods Portland Open

Læs mere

Stor nedtur for Kølbæk...

Therese Kølbæk fik ikke meget ud af ugens gode udlæg på LPGA (Foto: Getty Images).

Yani Tseng spillede sig på førstepladsen ved Yokohama Tire LPGA Classic, mens Therese Kølbæk faldt langt tilbage og ser ud til at misse cuttet

Det startede så godt for Therese Kølbæk ved Yokohama Tire LPGA Classic på RTJ Golf Trail Senator Course. 68 slag, -4, placerede danskeren på femtepladsen ved starten af fredagens spil.

I golf kan vejen fra succes til fiasko være kort, og det oplevede Kølbæk denne uge i Prattville, Alabama. Fredag brugte hun 79 slag og raslede helt ned til en delt 78. plads.

Relateret turnering:
Yokohama Tire LPGA Classic

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane