Klubber i klubben

Her på siden får du adgang til alle de "klubber i klubben", som har valgt at være repræsenteret på Skive Golfklubs hjemmeside.

Klubberne finder du i menuen til venstre.

Sponsorer
Christian Dahl, var for ca. 2 uger siden til landsholds t...
Simon B Mikkelsen, Freddy Larsen, Søren Andersen, Svend Å...
Søndag den 6. okt i det flotteste efterårsvejr blev Grand...
- i Distrikts 1 Junior kredsturnering, der blev afvikle...
Skives 5 medlemmer dannede i lørdags Skives Synoptik hold...

Nyheder fra Golf.dk

Juniordanmarksmester holder...

Puk Lyng Thomsen (th) ses efter sejren ved junior DM i hulspil. Hun er nu blandt de sidste otte i fransk juniorturnering i hulspil.

Danskerne er ude af hovedturneringerne ved French Boys og French Girls Championships, men i juniorrækken er Puk Lyng Thomsen blandt de sidste otte

Alle tre danskere, som klarede sig videre til hulspillet i French Boys, blev slået ud af turneringen lørdag på Golf Du Medoc Resort.
Først røg John Axelsen i 1/16-delsfinalen efter en marathondyst, som først sluttede på hul 24.

Relateret turnering:
French Boys
French Girls

Læs mere

Engelsk duel i vente...

- Så varmt har jeg ikke haft det på en golfbane i lang tid, sagde Lee Westwood efter sin runde til europatouren.

Lee Westwood får følgeskab af landsmanden Andy Sullivan i finalerunden af Maybank Malaysian Open. Den tidligere verdensetters forspring er nu kun et enkelt slag

Der er lagt op til en engelsk duel over de sidste 18 huller af Maybank Malaysian Open. Lee Westwood startede tredje runde med et fire slags forspring til andenpladsen, men når finalerunden begynder, har han kun et enkelt slag at give af.
Westwood, vinder af 40 professionelle turneringer verden over, kunne efter to sublime runder kun klare en tredje runde i -1 på Kuala Lumpur Golf & Country Club. 40-årige Westwood lavede bogey på sidste hul, og dermed er der lagt op til en spændende duel mellem to generationer fra samme land.

Relateret turnering:
Maybank Malaysian Open

Læs mere

K.J. Choi slog til før regn...

K.J. Choi drog fordel af en tidlig starttid og rykkede mod toppen af RBC Heritage. Foto: Getty Images

Anden runde ved RBC Heritage blev ikke spillet færdig fredag for omkring halvdelen af feltet, men erfarne K.J. Choi nåede at gøre sit stærke arbejde færdigt

Vejret viste sig fra sin barske side, da voldsom regn overtog scenen på Harbour Town og stoppede spillet ved RBC Heritage efter kun omkring halvdelen af feltet havde spillet anden runde færdig.
Erfarne K.J. Choi drog fordel af en tidlig starttid og leverede seks birdies på sin vej mod en 67’er. Det sendte ham på toppen af leaderboardet med en total i -5 efter de første 36 huller.

Relateret turnering:
RBC Heritage

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane