Klubber i klubben

Her på siden får du adgang til alle de "klubber i klubben", som har valgt at være repræsenteret på Skive Golfklubs hjemmeside.

Klubberne finder du i menuen til venstre.

Sponsorer
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...
Bent Rasmussen fra Morsø Golfklub kunne i dag noterer et ...
Lørdag den 31. maj afholdte klubben DANA turnering, spons...

Nyheder fra Golf.dk

Den perfekte weekendtur...

Castanea bugter sig smukt gennem den nordtyske natur

Golf.dk i Hamburg: Mangler du en god destination til den næste lange weekend med gutterne? Så er Castanea syd for Hamburg et oplagt mål

Når man skal på golfresort med ægtefællen eller med golfvennerne, er det ikke altid til at vide, hvad der venter. Golfbanen kan være jævnt kedelig, i sørgelig stand og i det hele taget en skygge af sig selv i forhold til de farvestrålende billeder på resortets hjemmeside. Hotellet kan være – tja, præcis de samme ting.
 

Læs mere

Broch Larsen er næsten i må...

Nicole Broch Larsens plads på Ladies European Tour for 2015 er allerede sikret...næsten

Livet på Ladies European Tour passer Nicole Broch Larsen glimrende, og allerede halvvejs på sæsonen har hun reelt sikret sin plads for 2015

Springet fra amatør til professionel klarede Nicole Broch Larsen i fornem stil med en sejr i sin første professionelle start. Springet fra LET Access Series til Ladies European Tour er blevet klaret på samme overbevisende facon.
Status for Nicole Broch Larsen er, at hun efter ni spillede turneringer ligger på 44. pladsen på europatourens Order of Merit. Det kræver en slutplacering for sæsonen i top 80 for at forny kortet. 

Læs mere

Mestre fortsætter, hvor de ...

Alexander George Frances blev en sikker vinder af slagspilskvalifikationen på The Scandinavian Golf Club ved DM Junior

Puk Lyng Thomsen og Alexander George Frances vandt slagspilskvalifikationen ved DM Junior, men onsdag starter det uforudsigelige hulspil

Den forsvarende mester tjekkede ind med overbevisning ved drengenes DM Junior. På andet hul leverede Alexander George Frances en eagle på det 452 meter lange par 5 hul på The Scandinavian Golf Club.
Det blev fulgt op med en birdie på tredje hul, og selv om scores blev mere stilfærdige derfra for spilleren fra Møn Golfklub, vandt 17-årige Alexander George Frances slagspilskvalifikationen med runder i 71 og 69 slag.

Relateret turnering:
DM Juniorer

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane