Klubber i klubben

Her på siden får du adgang til alle de "klubber i klubben", som har valgt at være repræsenteret på Skive Golfklubs hjemmeside.

Klubberne finder du i menuen til venstre.

Sponsorer
Tilmelding til årets parturnering - efterårsgreensome 201...
Få det nu gjort...
I søndags, på en flot efterårsdag, blev Grande Finale i E...
  I den forgangne weekend (27.-28. sep) deltog Skive...
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...

Nyheder fra Golf.dk

Er det Sydafrikas næste stj...

 Konkurrencen er meget skarp blandt de sydafrikanke spillere, men måske er Erik van Rooyen næste mand, der bryder igennem. Foto: Getty Images

Lucas Bjerregaard og Morten Ørum Madsen er klar til finalen ved Africa Open, der ikke har sydafrikanere helt i front, men et ubeskrevet blad ligger på lur på tredjepladsen

Sydafrika er blevet en sværvægter på golfscenen. Det er blevet bevist adskillige gange, at der er meget, meget mere at byde på end Ernie Els, Louis Oosthuizen og Charl Schwartzel, som er de stærkeste repræsentanter for sydafrikansk golf.
Det kæmpe vækstlag har fine muligheder for at vise deres værd på europatouren via seks turneringer i Sydafrika i denne sæson, hvoraf flere af dem er co-sanctioned med Sunshine Tour.

Relateret turnering:
Africa Open

Læs mere

Billigere greenfee i Skovbo...

Skovbo er klar til den kommende sæson

Skovbo har lavet en del ændringer til den kommende sæson

Mens de fleste golfspillere har holdt vinterpause, har der været gang i den i mange klubber. En af dem er Skovbo Golfklub, som har foretaget en del ændringer til den kommende sæson.

Læs mere

Line Vedel fandt ni slag...

Line Vedel kan sammen med Ronni Christensen se det teeslag, som ender med at indbringe en af rundens seks birdies. Foto: Getty Images

En 78’er blev til en 69’er for Line Vedel ved HSBC Women's Champions, hvor to spanske stjerner blandet sig helt fremme i toppen

Flere fairways og færre putts. Det var den meget korte og forenklede årsag til at Line Vedel gik fra 78 slag torsdag til 69 slag fredag ved HSBC Women's Champions i Singapore.
Det 12 ud af 14 fairways og skulle kun bruge 26 putts til at lande seks birdies, og det blev blot til tre bogeys. Torsdag blev det kun til to birdies, men til gengæld seks bogeys og en dobbeltbogey.
På bundlinjen rykkede det Line Vedel fra næstsidstepladsen til 55. pladsen med en total i +3 i det stjernebesatte felt, der kun er med 63 spillere i feltet.

Relateret turnering:
HSBC Women's Champions

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane