Erhvervsklubben

Erhvervsklubben blev etableret i 2011 på opfordring af nogle af klubbens sponsorer. Formålet er selvfølgelig at spille golf, men også som et socialt arrangement, hvor vore sponsorer har muligheden for at udbygge netværket på tværs af forskellige brancher. Efter 6 år med Erhvervsklubben kan vi konstatere, at klubben er en kæmpe succes – og ikke mindst, at der er et behov. Vi har i dag omkring 60 medlemmer i Erhvervsklubben, og glæder os til endnu en løbende turnering. der er en beskeden egenbetaling for medlemskab af Erhvervsklubben.

Vi spiller 9 huller den første onsdag i hver måned med start i maj og GRAND FINALE i oktober. Efter runden er der spisning, præmieoverrækkelse og socialt samvær i klubhuset. Der spilles 6 runder i løbet af sæsonen, hvor de 3 bedste resultater overføres til Order of Merit. Ved GRAND FINALEN kårer vi Årets Erhvervsklubmester, der får overdraget vandrepokalen.

Se vindere fra Grande Finale dagen 2016 HER
Se vindere fra Grande Finale dagen 2015 HER
Se vindere fra Grande Finale dagen 2014 HER

Skulle dit firma have lyst til at være sponsor for middagen en af dagene, eller har du forslag eller spørgsmål, kan disse rettes til Pernille Aggerholm på kontoret, eller 9752 4409.


 

/Sponsorudvalget

Sponsorer
TIDSBESTILLING ER GÆLDENDE FOR START PÅ HUL 8...
Hul 1 - 7 & 17 + 18 er midlertidigt lukket pga ikke spilb...
Der kan pt ikke samles træningsbolde, da træningsbanen er...
Skive golfklub deltager med 5 hold i danmarksturneringen....
Endnu en succesfuld uge 28 er til ende. En uge med over ...
Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane