Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Sponsorer
I søndags, på en flot efterårsdag, blev Grande Finale i E...
  I den forgangne weekend (27.-28. sep) deltog Skive...
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...

Nyheder fra Golf.dk

Lasse Jensen svarer igen...

Lasse Jensen sætter kursen mod at komme tilbage i top 15 på ranglisten efter weekenden. Foto: Getty Images

Skuffelsen i sidste uge er på vej mod at blive revancheret i stærk stil fra Lasse Jensen, der ligger på andenpladsen ved sæsonens næstsidste turnering på Challenge Touren

Det var et meget skidt tidspunkt for Lasse Jensen at misse et cut på, da han i sidste uge The Foshan ikke kom i finalen og som en hurtig konsekvens mistede sin plads i top 15 Challenge Tourens rangliste, hvor kortene til europatouren ligger og venter.
Men nu er turen gået til Oman, og turen er gået tilbage mod toppen for Lasse Jensen ved National Bank of Oman Golf Classic.

Relateret turnering:
National Bank of Oman Golf Classic

Læs mere

Instruktion: Sådan slår du ...

Søren Jensen viser her et simpelt tip til en effektiv slice (foto: Niels Andersen)

Ugens Tip: Når der er forhindringer i vejen, kan det være nødvendigt at slå en kontrolleret slice. Se her, hvordan du slipper godt fra det svære slag

Mange mellem- og højhandicappere kan skrive under på, at det ikke er noget problem at slå en slice - især, når de forsøger at slå ligeud.

Nogle gange kan en kontrolleret slice dog være den eneste mulighed for at komme godt tilbage på fairway eller helt op på green uden at bruge alt for mange slag på det. Mange golfspillere har ikke en kontrolleret slice som en del af deres faste repertoire, men det er der råd for.

Læs mere

Stærk dansk start...

Thomas Bjørn er bedste dansker efter første runde i Shanghai

Alle tre danskere lagde stærkt ud i første runde i Kina

Første omgang af de fire pengestærke turneringer, der tilsammen udgør europatourens Final Series, er begyndt i denne uge. Og de tre danske deltagere komme alle godt fra start ved BMW Masters i Shanghai.
Bedst var Thomas Bjørn, der med en runde på 68 slag indtager en delt sjetteplads i det 78 mand store felt. Morten Ørum Madsen brugte et slag mere og ligger på 12.pladsen, mens Thorbjørn Olesen runder den danske delegation af på 19. pladsen efter en runde i 70 slag.

Relateret turnering:
BMW Masters

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane