Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
Golf ved Limfjorden er en veteran holdturnering for herre...
Så har juniorerne igen været til den årlige finale for kr...
Seniorholdet deler matchen, men taber Danmarks Mesterskab...
Kredsturnering i ungdomsafdelingen Juniorer fra Skive Go...
Weekendens resultater fra Eliteturnering i Damernes 3. Di...

Nyheder fra Golf.dk

Spieth tilbage hvor det sta...

Jordan Spieth er en populær mand i Australien (Foto: Getty Images).

For et år siden lagde Jordan Spieth grunden til en af de bedste major-sæsoner nogensinde med en sejr i Australian Open, og nu er han tilbage for at forsvare sin titel

Jordan Spieth var 21-år, da han for et år siden begav sig "down under" for at deltage i Australian Open. Han vandt John Deere Classic 2013, men havde ikke været i stand til at snørre sækken siden trods store chancer, og derfor var der stadig spørgsmålstegn ved det åbenlyse talent, da han satte fod på australsk jord: En vinder eller ej?

 

Relateret turnering:
Australian Open

Læs mere

Et nyt år begynder...

Netop som solen er gået ned over en sæson på europatouren, står den op over en ny (Foto: Getty Images).

Branden Grace forsvarer, Jeff Winther debuterer og Lucas Bjerregaard får mulighed for et opgør, når sæsonen skydes i gang torsdag med Alfred Dunhill Championship

En sæson er slut, en anden begynder. 2016 indledes i denne uge med Alfred Dunhill Championship på safaribanen Leopard Creek Country Club. De tre nye danske medlemmer af europatouren, Lasse Jensen, Jeff Winther og Joachim B. Hansen får selskab af Morten Ørum Madsen og Lucas Bjerregaard.

 

Relateret turnering:
Alfred Dunhill Championship

Læs mere

Lucas Bjerrregaards hemmeli...

Lucas Bjerregaards første træner kendtegner hans succes som grundlagt på træningsbanen. Foto: Getty Images

Tidligere pro i Frederikshavn Golfklub glæder sig over, at Lucas Bjerregaard har stor succes og tilskriver succesen knaldhårdt arbejde frem for kæmpe talent

En 10 år gammel knægt troppede op sammen med sin far i Frederikshavn Golfklub for små 15 år siden. Drengen hed Lucas, og han viste sig hurtigt som en dreng, der havde noget i sig. Pro i Frederikshavn Golfklub var dengang Søren Jensen.
Lucas fra Frederikshavn er nu kendt indenfor golf på den store scene i Europa som Lucas Bjerregaard fra Danmark. 24 år gammel med en sæsonafslutning på europatouren, der gav genlyd. 

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane