Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
Kredsturnering i ungdomsafdelingen Juniorer fra Skive Go...
Weekendens resultater fra Eliteturnering i Damernes 3. Di...
Billeder fra junior sommerlejr 2015...
Regionsgolf – Skive videre til 1/8 finalen. Skive ...
Turneringssejr til Christian Dahl...

Nyheder fra Golf.dk

Kæmpe sejr til Olesen...

Thorbjørn Olesen vandt med to slag på St Andrews Old Course (Foto: Getty Images).

Efter en rodet start på finalerunden fik Thorbjørn Olesen styr på spillet og kørte sejren hjem i Alfred Dunhill Links Championship

Thorbjørn Olesen er ikke til at blive klog på. En serie missede cuts bliver ofte efterfulgt af et topresultat, og efter en god uge kan spillet forsvinde ligeså pludseligt og blive væk i en længere periode.

Det var kun blevet til nogle få lyspunkter for Olesen i en svær, skadesplaget sæson 2015, men i Alfred Dunhill Links Championship viste danskeren, hvorfor han for et par år siden blev spået til at blive en af de fremmeste spillere i sin generation.

Relateret turnering:
Alfred Dunhill Links Championship

Læs mere

Italiensk hjemmesejr...

Matteo Delpodio vandt søndag karrierens første titel på challengetouren (Foto: Getty Images).

Danskerne spillede ingen større rolle, da Matteo Delpodio vandt på challengetouren i sit hjemland

Det var en svær uge for alle spillerne på Olgiata Golf Club i Rom. Svære betingelser betød, at kun to spillere sluttede turneringen under par.

Relateret turnering:
EMC Challenge Open

Læs mere

Grillo ligger til sejr, men...

Emiliano Grillo har en andenplads og en niendeplads i Web.com Tour Finals, og nu ligger han til sejren i den afgørende turnering (Foto: Getty Images).

Søndagens 18 huller kommer til at afgøre, hvilke 25 spillere, som kvalificerer sig fra Web.com Tour Finals til PGA Touren

Det er den tid på året, hvor vinderen af visse turneringer ikke spiller en ligeså stor rolle som de sekundære placeringer. I Europa hedder den slags turneringer stadig Q-School, mens amerikanerne er gået over til et slutspil.

Over de seneste fire uger har nummer 26-75 fra Web.com Touren og nummer 126-200 på PGA Touren kæmpet om 25 sæsonkort til verdens stærkeste tour i Web.com Tour Finals og søndag aften kommer slutspillet til sin konklusion.

Relateret turnering:
Web.com Tour Championship

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane