Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Sponsorer
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...
Bent Rasmussen fra Morsø Golfklub kunne i dag noterer et ...
Lørdag den 31. maj afholdte klubben DANA turnering, spons...

Nyheder fra Golf.dk

Winther mister mødom og tag...

Jeff Winther er godt på vej mod at forbedre sit bedste resultat på challengetouren, en 19. plads fra Tjekkiet. På første runde af ugens turnering lagde han sig på førstepladsen i -7 (Foto: Getty Images).

En fejlfri runde med to eagles giver Jeff Winther en delt førsteplads i Azerbaijan Golf Challenge Open

Jeff Winther viste storspil på første runde af Azerbaijan Golf Challenge Open, da han gik en bogeyfri runde i 65 slag på The National Azerbaijan Golf Club, den eneste 18 hullers bane i landet. Scoren i -7 blev til ved tre birdies og to eagles.
Den første blev noteret efter et chip midt i koppen på hul 13, dagens fjerde hul. Den anden kom efter et suverænt andetslag til to meter på det 477 meter lange hul to.

Relateret turnering:
Azerbaijan Challenge Open

Læs mere

Junior DM til Jespersen og ...

Oliver Snedker Jespersens far har et Danmarksmesterskab i fodbold med AGF. Hans mor vandt metal med håndboldpigerne i 1990'erne. Nu har han selv en guldmedalje at vise frem (Foto: Privat).

Kamilla Bang og Oliver Snedker Jespersen vandt DM i hulspil for juniorer på the Scandinavian

Kamilla Bang fra Horsens Golfklub overtog danmarksmesterskabet i hulspil for juniorer fra sin modstander i finalen, Puk Lyng Thomsen.
Bang var på intet tidspunkt bagud i finalen på the Scandinavian, men forspringet var aldrig mere end to huller. Det blev interessant, da den forsvarende mester vandt hul 16 og reducerede forskellen til et enkelt hul, men da Bang vandt hul 17 var guldet i hus.
Tidligere på dagen sendte Kamilla Bang sønderjyden Marie Lund-Hansen hjem med cifrene 3&1 i semifinalen.

Relateret turnering:
DM drenge
DM piger

Læs mere

Korsør slog alle rekorder...

Der var fyldt på terrassen i Korsør i ugen der gik

Et rekordstort antal golfspillere fra hele landet deltog i Festugeturneringer i Korsør Golf Klub

En hob af golfspillere havde fundet vej til Korsør Golf Klub, da klubben i den forgangne uge for 16. gang afholdt Festuge.

I alt blev der i ugens løb spillet syv turneringer med i alt 1250 startendde. Hermed var deltagerrekorden slået, men også rekorden for flest deltagere i én turnering stod for fald, idet én af de pågældende turneringer havde 256 deltagere - første start kl. 06.30 og sidste start kl. 16.00.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane