Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Sponsorer
Billeder fra arbejdsdagen...
Begyndergreensome - TA´ EN VEN MED. 9 hullers gr...
Så er der åbnet for årets individuelle hulturnering Presi...
Henrik Kyhnel og Freddy Larsen har fået hvervet med at fo...
Så er der åbnet for tilmelding til årets første turnering...

Nyheder fra Golf.dk

Nanna til nummer seks på Or...

Nanna Koerstz Madsen i Agadir (Foto: Nicki Hansen).

Et nyt topresultat sender Nanna Koerstz Madsen til sjettepladsen på LET Order of Merit og førstepladsen i kampen om at blive Rookie of the Year

15 pars, tre birdies og en femteplads i -9 ved Lalla Meryem Cyp, det gav Nanna Koerstz Madsen 16.200 euro, og lagt til tredjepladsen fra sin seneste turnering er den 20-årige danske rookie nu fremme på femtepladsen på Order of Merit med en samlet indtjening på 36.500 euro.
Selv hvis Madsen ikke skulle tjene en eneste euro mere resten af sæsonen, så vil hun slutte året omkring nummer 50 på pengelisten og er garanteret fuld spilleret til næste sæson.

Relateret turnering:
Lalla Meryem Cup

Læs mere

Bliver Walker eller Spieth ...

Jimmy Walker er godt på vej mod sejren i sin hjemby, San Antonio (Foto: Getty Images).

To af USAs bedste golfspillere kæmper om sejren i deres fælles hjemstat ved Valero Texas Open

Et par Texanere indtager de første to pladser efter 54 huller i Valero Texas Open, og det er værtsbyen San Antonios egen Jimmy Walker, som ligger bedst til at tage sejren på TPC San Antonio.
Kun 11 spillere er under par på den svære bane, men med birdies på de to sidste huller lørdag kom Walker rundt i 69 slag, -3, og det fik den samlede score til -9. Dermed har han fire slag at give af i kampen om karrierens femte PGA Tour-titel.

Relateret turnering:
Valero Texas Open

Læs mere

Ko nærmer sig ny rekord...

Hun blev den yngste nummer ét i verden, har for nyligt skudt banerekord hjemme i New Zealand, har vundet 10 professionelle sejre før sin 18 års fødselsdag og nu marcherer hun frem mod endnu en stor rekord (Foto: Getty Images).

Putteren svigtede Therese Kølbæk på tredje runde af Kia Classic, men danskeren kom alligevel rundt i par. Lydia Ko nærmer sig imponerende rekord

Når Lydia Ko om tre uger fylder 18 år, kan hun se tilbage på tiden, før hun blev myndig, med en vis stolthed. Rekorderne falder på stribe, når New Zealænderen sætter nye standarder, og nu er hun tæt på at tage endnu en skalp.
Annika Sörenstam har siden 2004 været spilleren på LPGA med flest runder i træk under par. Svenskeren afleverede 29 scorekort i røde tal, før rækken blev brudt. Ko har fundet vej til verdensranglistens førsteplads med 27 runder under banens par.

Relateret turnering:
Kia Classic

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane