Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
Christian Dahl, var for ca. 2 uger siden til landsholds t...
Simon B Mikkelsen, Freddy Larsen, Søren Andersen, Svend Å...
Søndag den 6. okt i det flotteste efterårsvejr blev Grand...
- i Distrikts 1 Junior kredsturnering, der blev afvikle...
Skives 5 medlemmer dannede i lørdags Skives Synoptik hold...

Nyheder fra Golf.dk

Ingen tvivl om udfaldet...

Lee Westwoods første sejr i næsten to år kommer til at give et godt hop på verdensranglisten, hvor han i denne uge er nummer 36 (Foto: Getty Images).

Lee Westwood vandt sikkert sin europatour-turnering nummer 23 i Maybank Malaysian Open

Det blev rutinen, der sejrede, i den engelske førerbold med Lee Westwood, fire dage fra sin 41 års fødselsdag, og 27-årige Andy Sullivan ved Maybank Malaysian Open på Kuala Lumpur Golf & Country Club.
Uvejr trak over banen, da førerbolden havde tilbagelagt 11 huller, og dem havde de to spillet vidt forskelligt. Westwood lavede masser af pars kun afbrudt af to birdies. Sullivan lavede triplebogey på hul to, fulgte op med tre birdies og derpå en bogey.

Relateret turnering:
Maybank Malaysian Open

Læs mere

Seniorer spiller for 100.00...

Old Timers i Hedeland er blevet betænkt med en flot arv

En arv fra et tidligere medlem skal nu bruges i Hedeland

Når Old Timers i Hedeland 4. juni spiller den første udgave af turneringen JP Cup, kan de takke et af deres tidligere medlemmer for det fine arrangement.

Læs mere

Donald fører med to...

Luke Donald havde overskud til at smile, selvom forholdene var hårde på tredje runde af RBC Heritage (Foto: Getty Images).

Luke Donald matchede dagens bedste runde, da han spillede sig to slag i front ved RBC Heritage

Jovist, det er blevet til sejre i Dunlop Pheonix Open de sidste to år, men Luke Donald har ikke vundet på en af de to store tours siden BMW PGA Championship 2012. Derfor er den tidligere verdensetter raslet ned til nummer 29 på verdensranglisten, men snart kan han måske være på vej mod toppen igen.
På tredje runde af RBC Heritage gik Donald dagens bedste runde i 66 slag (delt med Jason Kokrak), og det sendte englænderen i front for turneringen.

Relateret turnering:
RBC Heritage

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane