Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Sponsorer
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...
Bent Rasmussen fra Morsø Golfklub kunne i dag noterer et ...
Lørdag den 31. maj afholdte klubben DANA turnering, spons...

Nyheder fra Golf.dk

Danskerne stråler ved Junio...

Emily Pedersen kan kun være tilfreds med sin præstation ved Junior Ryder Cup indtil videre. Foto: Getty Images

Emily Pedersen vandt både i foursome og sammen med John Axelsen i fourball, men Europa er bagud 4½ - 7½ mod USA efter førstedagen

Så er forretten til Ryder Cup blevet serveret på Blairgowrie Golf Club i Skotland. Junior Ryder Cup blev sat i gang mandag, og det skete med en stærk dansk præstation i dysten mod USA.
Emily Pedersen vandt sammen med sin svenske makker, Linnea Ström, stensikkert 6&5 i formiddagens foursome.
Den dansk/svenske duo var foran fra første hul og 7 up efter otte huller. Selv om amerikanerne vandt på 10. og 11. hul blev matchen lukket sikkert efter 13. hul.

Relateret turnering:
Junior Ryder Cup

Læs mere

Lasse Jensen overhaler dans...

Med en flot niendeplads ved Kazakhstan Open rykkede Lasse Jensen forbi to danske Europatour-spillere på verdensranglisten. (Foto: Getty Images)

En niendeplads på Challengetouren i sidste uge sendte Lasse Jensen foran flere danske Europatour-spillere på verdensranglisten. 

Det har været en meget speciel sæson for Lasse Jensen i år. Asserbo-spilleren startede først uden fuld kategori på Challengetouren, men i starten af sæsonen fik han tildelt en ny kategori efter en fejl fra turneringsledelsen. Det holdt blot et par dage, inden man fandt ud af at man havde lavet en ny fejl, og så var Jensen tilbage, der hvor han startede – uden en fuld kategori.
 

Læs mere

Video: Slå en draw som McDo...

Graeme McDowell på rangen

US Open-vinderen Graeme McDowell er god til at slå et draw. Det kan du også blive

Selv om hans sving måske ikke er helt traditionelt, er der alligevel meget, som almindelige golfspillere kan lære af Graeme McDowell.
For eksempel er nordireren god til at slå et draw, og der er god tip at hente, hvis du kigger med i videoen nedenfor.
Andreas Kali fra Dansk Golf Akademi har nærstuderet McDowell og hans sving. I videoen kan du høre hans analyse af hvad almindelige golfspillere kan lære af det.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane