Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
 Frit Spils ordningen fortsætter i 2016 - læs mere HER...
Golf ved Limfjorden er en veteran holdturnering for herre...
Så har juniorerne igen været til den årlige finale for kr...
Seniorholdet deler matchen, men taber Danmarks Mesterskab...
Kredsturnering i ungdomsafdelingen Juniorer fra Skive Go...

Nyheder fra Golf.dk

Tigers caddie går ingen veg...

Joe LaCava har været med til at fejre enkelte triumfer med Tiger Woods i det samarbejde, der har været siden 2011. Foto: Getty Images

Joe LaCava er caddie for Tiger Woods, og selv om der ikke sker meget for tiden, lader han sig ikke friste af andre tilbud, men forbliver parat, til Tiger har brug for ham igen

En caddie kan være en golfspillers bedste og vigtigste ven på banen. De deler succes og skuffelser som et team.
Tiger Woods har siden 2011 haft Joe LaCava som caddie, og selv om det er yderst sparsomt med turneringer for 40-årige Tiger Woods og usikre perspektiver, så kan Tiger regne med LaCava.
- Tiger har været god for mig siden dag et. Han fortsætter med at være rigtig god og meget generøs mod mig, siger Joe LaCava i en interview med ESPN.

Læs mere

Nye wedges fra Titleist...

Den nye wedge fra Titleist er allerede populær på touren

Titleist er på gaden med en ny serie af de populære Vokey Wedges, som spillerne på den amerikanske PGA Tour allerede har taget til sig i stor stil

Titleists wedge-mester Bob Vokey har igen været på værkstedet, og det er der kommet en hel ny serie ud af. Og der er store forventninger til de nye SM6-wedges, som ifølge producenten sætter nye standarder for længdekontrol, slag-variation og spinkontrol.
En af nyskabelserne i den nye serie er et såkaldt progressivt tyngdepunkt, som følger loftet på de enkelte wedges og dermed skulle give endnu bedre distancekontrol og feel. (Se billede 2 i galleriet herover)

Læs mere

Legestue på europatouren...

Sjov og ballade i Dubai (Foto: europeantour.com)

Video: Hvordan går det, når man beder fire europatourspillere om at spille et golfhul ved hjælp af tennisketcher, cricketbat og andre fremmedlegemer?

Normalt kæmper de professionelle golfspillere om at komme bedst rundt på en golfbane ved brug af de traditionelle redskaber - køller, jern og bold. I forbindelse med Dubai Desert Classic bad europatouren fire spillere om at teste deres evner på golfbanen ved hjælp fra syv forskellige sportsrekvisitter, som kun måtte bruges én gang undervejs.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane