Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
Turneringssejr til Christian Dahl...
Ællingerne er ude og nyde det danske sommervejr. Taget ve...
Weekendens resultater fra Eliteturnering i Damernes 3. Di...
Billeder fra Salling Bank Open fra banen og med vinderne ...
Greens vertikalskæres på mandag d. 11. maj og topdresses ...

Nyheder fra Golf.dk

Lawrie byder velkommen til ...

Efter at have kigget frem på leaderboardet i The Open vender Paul Lawrie nu blikket mod hulspil (Foto: Getty Images).

Tre danskere er til start ved ugens nye hulspilsturnering, som Paul Lawrie har lagt navn til

To ting, der står Paul Lawries hjerte nært, er Skotland og hulspil. Derfor har den 46-årige Open-vinder fra 1999 stablet Saltire Energy Paul Lawrie Match Play på benene, og torsdag går starten til den første udgave på Murcar Links Golf Club.

64 deltagere spiller om en præmiepulje på en million euro. Det er en beskeden sum efter europatourens standarder og derfor er spillets største navne ikke blevet tiltrukket.

Relateret turnering:
Saltire Energy Paul Lawrie Matchplay

Læs mere

Skade tvinger Line Vedel ti...

En meget udfordrende sæson blev værre, da Line Vedel måtte melde afbud til Ricoh Women's British Open. Foto: Getty Images

Det bliver til en dansk trio, når Ricoh Women’s British Open sættes i gang på torsdag

Der var håb om en meget stærk danske repræsentation til sæsonens første major i Europa ved Ricoh Women’s British Open, der spilles på skotske Trump Turnberry Resort i denne uge.
Håbet var at Malene Jørgensen ville bringe den danske total op på fem spillere, men hun mistede med de sidste marginaler chancen ved mandagens kvalifikation.

Relateret turnering:
RICOH Women's British Open

Læs mere

Hulspilsmestrene med i kamp...

Oskar Ambrosius og  Stephanie Amalie Astrup blev fejret for et dansk mesterskab i Ikast Golfklub ved DM Hulspil, og nu kæmpes der om DM på Stensballegaard. Foto: Kirsten Olsen

DM Junior på Stensballegaard var ekstra udfordret med voldsom regn og torden, så derfor blev slagspilskvalifikation begrænset til 18 huller

Sidste gang en spiller vandt DM Junior og DM Hulspil samme år var i 2007 ved Charlotte Kring Lorentzen. Nu har begge vinderne ved DM Hulspil i 2015 bragt sig i en position, hvor muligheden lever.
DM Junior blev tirsdag sat i gang på Stensballegaard. Det var en hård omgang med voldsom regn og i perioder også torden. Derfor blev det besluttet at slagsspilskvalifikationen blev begrænset til 18 huller, inden de 16 spillere i drenge og pigerækken blev fundet.

Relateret turnering:
DM Junior

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane