Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Sponsorer
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...
Bent Rasmussen fra Morsø Golfklub kunne i dag noterer et ...
Lørdag den 31. maj afholdte klubben DANA turnering, spons...

Nyheder fra Golf.dk

Formstærk Jensen kæmper vid...

Med to top-10 placeringer i træk vil det ikke overraske, hvis Lasse Jensen søndag er at finde nær toppen ved challengetour-turneringen i Nordirland (Foto: Getty Images).

Lasse Jensen er tilbage i det gode selskab på challengetouren, men der er ikke tid til at hvile på laurbærene

Med en delt tredjeplads i sidste uge rykkede Lasse Jensen tilbage på 15. pladsen på challengetourens pengeliste, og dermed sidder han på det yderste mandat til europatouren, nu hvor der resterer otte turneringer på challengetourens kalender.
Den første af dem er Northern Ireland Open Challenge, og selvom den med 170.000 euro i præmiepuljen ikke kan måle sig med nogle af de store turneringer sidst på sæsonen, så er hver turnering afgørende på dette tidspunkt.

Relateret turnering:
Northern Ireland Open Challenge

Læs mere

Skal Gallacher have den sid...

Skal Stephen Gallacher kvalificere sig til Ryder Cup direkte, kræver det en andenplads i Open d'Italia (Foto: Getty Images).

Open d'Italia byder på seks danskere og drama om den sidste direkte plads på Paul McGinleys Ryder Cup hold

Det hele slutter her. Et års Ryder Cup kvalifikation rundes af ved Open d'Italia i Torino, og Stephen Gallacher bliver manden i fokus.
Skotten har brug for en andenplads for at få den sidste af ni pladser på Paul McGinleys hold, som også tæller Thomas Bjørn. Gallacher er i sit livs form, og skulle det ikke lykkes at rykke forbi Graeme McDowell på World Points List, så er der stadig en chance for, at han kan få et af kaptajens tre ”wild cards”, som bliver uddelt 2. september.

Relateret turnering:
Italian Open

Læs mere

Tinning turner...

Nicolai Tinning vil nu prøve lykken som pro

Nicolai Tinning har valgt at gå i sin far Steens fodspor og blive professionel

Nicolai Tinning har valgt at prøve lykken som professionel. Landsholdsspilleren har meddelt, at han netop er gået over i de professionelles rækker.

- I løbet af hele min karriere har det været et mål at turne professionel. Tiden er inde til at sige farvel til amatørrækkerne. Årene som amatør har givet meget erfaring, mulighed for at spille i hele verden og derfor givet mere blod på tanden til at søge nye udfordringer som professionel, siger Nicolai Tinning i en pressemeddelelse.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane