Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
 Frit Spils ordningen fortsætter i 2016 - læs mere HER...
Golf ved Limfjorden er en veteran holdturnering for herre...
Så har juniorerne igen været til den årlige finale for kr...
Seniorholdet deler matchen, men taber Danmarks Mesterskab...
Kredsturnering i ungdomsafdelingen Juniorer fra Skive Go...

Nyheder fra Golf.dk

Ryder Cup kamp på Wentworth...

Thorbjørn Olesen ligger til en plads på Ryder Cup holdet, men der kan ske store forskydninger i kvalifikationen denne uge nær London. (Foto: Getty Images)

I BMW PGA Championship spilles der om store beløb og masser af point, men mange af de store navne er fraværende 

I efteråret sagde europatourens direktør, Keith Pelley, at BMW PGA Championship ikke længere er at betragte som tourens flagskibsturnering, da den ikke har den største præmiesum. Det har givet de største navne en undskyldning for at blive væk, og derfor er årets udgave en noget tynd kop te.

Relateret turnering:
BMW PGA Championship

Læs mere

Zika-frygten breder sig...

Danny Willett, England, og Rory McIlroy, Irland, kommer måske ikke til at kæmpe mod hinanden under OL i Brasilien. (Foto: Getty Images.

Efter 112 års fravær er OL inviteret tilbage i den olympiske fest, men flere stjerner overvejer deres deltagelse

Der er indløbet afbud til OL fra verdens nummer syv, 14, 22, 39 og 207, også kendt som Adam Scott, Louis Oosthuizen, Charl Schwartzel, Marc Leishman og Vijay Singh, men det er måske kun begyndelsen på mandefaldet før den olympiske turnering i Rio.
Singh og Leishman har angivet Zikavirus blandt årsagerne til deres afbud, og det, WHO i februar betegnede som en ”folkesundhedsmæssig krisesituation af international betydning”, har fået flere profiler til at overveje deres tur til Brasilien.

Læs mere

Nye muligheder i USA for Ni...

Nicole Broch Larsen var med til et arrangement med Luke Donald. Foto: Privat

Ny turnering i Holland, optagelse med engelsker stjerner og en indbydelse til majorturnering har været nogle af oplevelserne i en vild uge for Nicole Broch Larsen

Målet hedder LPGA for Nicole Broch Larsen og gerne i 2017. Det lægger hun ikke skjul på, og hun har nu fået en gylden mulighed for at vise sit værd i USA.
Hun har fået en invitation til majorturneringen KPMG Women's PGA Championship, der spilles 9. – 12. juni.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane