Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Sponsorer
I søndags, på en flot efterårsdag, blev Grande Finale i E...
  I den forgangne weekend (27.-28. sep) deltog Skive...
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...

Nyheder fra Golf.dk

Hartø har ryggen mod muren...

Det kræver en sejr i denne uge, hvis Andreas Hartø skal undgå en tur tilbage til den udmattende Q-School (Foto: Getty Images).

Kun en sejr tæller for Andreas Hartø i kampen om at få fornyet spilleretten på europatouren

Han har stået i samme svære situation tidligere, Andreas Hartø, at skulle præstere et stort resultat i årets sidste regulære turnering på europatouren for at beholde sin spilleret. I sine to første sæsoner i den bedste europæiske liga formåede den 26-årige københavner ikke at spille sig i top-110 på pengelisten, og i år er opgaven større end nogensinde før på vej ind til ISPS Handa Perth International.

Relateret turnering:
Perth International

Læs mere

Få kvalitet i din træning...

Stil bolde og jern lidt væk næste gang du er på rangen

Med dette træningsprincip kan du lette overgangen fra range til 1. tee

Du kender det garanteret godt. Du ramte bolden rigtig godt, da du stod på rangen inden runden. Men ude på banen er de gode slag forsvundet, og du skal kæmpe for at score.
En af grundene til dette kan være den store forskel, der er fra at stå på rangen og slå det ene 7-jern efter det andet ud midt i ingenting, til at komme ud på banen, hvor alle slag er forskellige.

Læs mere

Debatoplæg: Uskrevne lokalr...

Skal vi spille efter reglerne eller er det OK, hvis vi gradbøjer dem lidt? Det spørgsmål stiller en af vores regelkyndige læsere. Hvad synes du?

Vi har modtaget nedenstående fra John Steenfeldt-Jensen, der til daglig er regelunderviser i Falster Golfklub. Synes du også, at det er vigtigt, at golfreglerne bliver overholdt, eller synes du, at det er iorden, at vi  gradbøjer dem lidt?

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane