Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Sponsorer
I søndags, på en flot efterårsdag, blev Grande Finale i E...
  I den forgangne weekend (27.-28. sep) deltog Skive...
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...

Nyheder fra Golf.dk

Ny klub klar på rampen...

Søhøjlandet Golf Klub er på vej mod opløning, men Søhøjlandet Golf er klar til at fortsætte

Søhøjlandet Golf er klar som en ny klub, der fra årsskiftet efter al sandsynlighed tager over for Søhøjlandet Golf Klub, der er kommet nærmere en opløsning

Det bliver en ny klub, som egentlig ikke vil være specielt ny for medlemmerne i den nuværende Søhøjlandet Golf Klub. 
Klubben var tirsdag igennem en ekstraordinær generalforsamling som omhandlede en opløsning af klubben. Der var en fint fremmøde, men der var ikke tilstrækkelige medlemmer til at vedtage en opløsning, og derfor er det nødvendigt at indkalde medlemmer igen til ny omgang. 

Læs mere

2014 den mest indbringende ...

Sejren i Nedbank Challenge gav Thomas Bjørn karrierens største præmie, det var med til også at sætte rekord for sæsonen (Foto: Getty Images).

Danmarks mest vindende golfspiller slog sin egen rekord for sæsonindtjening i 2014

Der blev fyldt godt op i Thomas Bjørns skatkammer i 2014. Faktisk blev det den svensk bosatte danskers mest indbringende sæson i sin 19 år lange karriere på europatouren.
I 14 år havde de 1.929.657 euro fra 2000 stået som Bjørns rekordsæson, men den blev overgået med 28.742 euro, da pengene fra Bjørns 36. plads i DP World Tour Championship var blevet registreret og det samlede regnskab for 2014 gjort op.

Læs mere

Instruktion: Det snævre svi...

Søren Jensen viser her, hvordan du kan undgå at ramme træerne med dit dyrebare udstyr (foto: Niels Andersen)

Ugens Tip: Når der er træer i vejen for din svingbane, bliver du nødt til at tænke alternativt. Her er en løsning på, hvordan du kan få et godt sving ud af et potentielt katastrofalt leje

Alle golfspillere har prøvet at havne i uføre, når der er mange træer på en golfbane. Et af rædselsscenarierne er, når bolden lander lige foran et eller flere træer, så det ikke er muligt at lave et normalt golfsving uden at ramme træerne i tilbagesvinget. Det koster ofte et slag, da man er nødt til at slå bolden sidelæns i stedet for fremad.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane