Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
 Niels Falkenberg havde valgt den helt rigtige dag, til a...
 Frit Spils ordningen fortsætter i 2016 - læs mere HER...
Golf ved Limfjorden er en veteran holdturnering for herre...
Så har juniorerne igen været til den årlige finale for kr...
Seniorholdet deler matchen, men taber Danmarks Mesterskab...

Nyheder fra Golf.dk

Hård start på Q-School...

Daisy Nielsen viste i december, hvordan man håndterer en europæisk Q-School, men hun fik ikke den bedste start på den amerikanske udgave af Stage II. (Foto: LET)

Daisy Nielsen ser sin professionelle fremtid ligge i USA, men hun fik ikke den bedste start på Stage II af LPGA Tourens Q-School. Emily Pedersen er eneste dansker inden for kvalifikationskravet efter 18 huller

Da Daisy Nielsen tog fra Open de Espana Femenino for en måned siden, var hun lettet over at have tid hjemme uden golf. Det er ellers ikke, fordi hun har været spillemæssigt overbebyrdet i år. Kun fire turneringer er det blevet til på Ladies European Tour fra januar til oktober, men selvtilliden var slidt op efter to runder i det spanske, hvor bolden fløj til højre og venstre uden spor af kontrol, hvor det korte spil ikke fungerede og det var svært at finde noget som helst positivt at tage med videre.

 

Læs mere

De ”forkerte” danskere leve...

Nikes exit fra udstyrsmarkedet har fået Thorbjørn Olesen til at skifte til en Taylormade driver. (Foto: Getty Images)

Fem af syv danskere er under par og inden for cuttet i Portugal Masters, som bliver ført af Marc Warren

- Der er helt sikkert en eller anden, som skyder 59 denne uge! Hvem bliver den første til at gøre det på europatouren?

 

Relateret turnering:
Portugal Masters

Læs mere

Bjørns sæson er slut...

Thomas Bjørn var på plads i Portugal, men han trak sig inden starten gik. Medmindre han får en invitation i Final Series, er sæsonen slut for turneringskomiteens formand. (Foto: Getty Images)

Thomas Bjørn har trukket sig fra Portugal Masters, og det betyder, at sæsonen er slut for den 45-årige dansker

For en uge siden trak Thomas Bjørn sig inden starten på British Masters, og det samme skete inden den store danskers teetid i Portugal Masters. Det er den sidste regulære turnering i 2016, og på grund af Bjørns skadesplagede år og beskedne rangering på Race to Dubai kommer han ikke med i Final Series.

 

Relateret turnering:
Portugal Masters

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane