Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
Billeder fra Salling Bank Open fra banen og med vinderne ...
Greens vertikalskæres på mandag d. 11. maj og topdresses ...
Giv et gavekort til årets konfirmand...
Golfens dag 19. april 2015...
Skive golfklub har fået ny forpagter i caféen. Ani...

Nyheder fra Golf.dk

Stjernetræf på seniortouren...

Colin Montgomerie vandt to senior majors i 2014, og nu er den tredje måske på vej i Senior PGA Championship (Foto: Getty Images).

Colin Montgomerie og Bernhard Langer kommer i direkte duel om Senior PGA Championship

For et år siden havde Colin Montgomerie aldrig vundet en major, og han havde aldrig vundet i USA. Det blev der lavet om på ved Senior PGA Championship, og i denne uge er han på vej til at forsvare sin titel.
70 slag på Pete Dye Course at French Lick i Indiana giver Monty førstepladsen foran Bernhard Langer. De to vandt begge majors i 2014, og der er lagt op til direkte duel søndag.

Relateret turnering:
US Senior PGA Championship

Læs mere

Stjernemødet er værdifuld b...

Nicole Broch Larsen er blevet klogere på sig selv efter selskabet med to at de store stjerner på Ladies European Tour. Foto: Getty Images

Fem danskere spiller mandag kvalifikation til U.S. Womens’s Open og for Nicole Broch Larsen er jagten på en plads i majorfeltet en perfekt opfølgning på ugens yderst værdifulde erfaring fra Turkish Airlines Ladies Open

21-årige Nicole Broch Larsen er en spiller, der bliver lagt mærke til på Ladies European Tour. Det fik hun et bevis på, da hun ved Turkish Airlines Ladies Open blev sat i bold med de to store stjerner Gwladys Nocera og Laura Davies.
Det er ikke et selskab, men bare bliver sat tilfældigt i.

Læs mere

Poulter kan skimte første s...

Ian Poulter har vundet to gange på PGA Touren, men han har ikke prøvet at vinde i slagspil i USA (Foto: Getty Images).

16 spillere er inden for en håndfuld slag af førstepladsen før sidste runde af Crowne Plaza Invitational

De største navne i Crowne Plaza Invitatinal at Colonial holder sig på afstand af førstepladsen, inden de sidste 18 huller skal spilles søndag. Adam Scott gik for anden dag i træk en 66´er, og efter en bogey på hul 18 kunne Jordan Spieth skrive under på 67 slag.
Med kun fem slag til førstepladsen er der alle muligheder for, at de kan spille sig ind i kampen om sejren fra den nuværende 10. plads i -6.

Relateret turnering:
Crowne Plaza Invitational

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane