Ranglisteturnering tirsdage og lørdage

Elitespil vil igen i år ligge på tirsdage kl. 17.00, og lørdage kl 10.00. I starten vil de om tirsdagen være begrænset til 9 huller.

Ranglisteturneringer er tællende runder. Dog skal min. antal deltagere være 10. Ved turneringer under 10 deltagende er det muligt for spillere over hcp 4,5 at afkrydse en EDS runde. På den måde får vi gjort brug af CBA.

I år vil der blive gjort mere brug af Fritspilordningen. I starten af sæsonen vil vi spille dem 2 gange i måneden. Senere 3 gange i måneden. Disse runder aftales indbyrdes i truppen.

Hovedsponsor
Sparbank logo
Sponsorer
 Frit Spils ordningen fortsætter i 2016 - læs mere HER...
Golf ved Limfjorden er en veteran holdturnering for herre...
Så har juniorerne igen været til den årlige finale for kr...
Seniorholdet deler matchen, men taber Danmarks Mesterskab...
Kredsturnering i ungdomsafdelingen Juniorer fra Skive Go...

Nyheder fra Golf.dk

Rekordscore i Women's Briti...

Hele vejen til toppen! Mirim Lee tangerede sin anden majorrekord i løbet af tre uger. (Foto: Getty Images)

De danske damer flirter med cutgrænsen efter første runde af Women's British Open, hvor Mirim Lee tangerede den laveste runde nogensinde i den britiske major

Den laveste score af en mand i en major er 63 slag. Den grænse har været truet mange gange, senest af Phil Mickelson og Henrik Stenson på Royal Troon. Blandt damerne er det en anden historie. I 2014 leverede Hyo-Joo Kim en 61'er i Evian Championship, og den rekord blev sat under pres, da starten gik til årets Women's British Open på Woburn Golf & Country Club en times kørsel nord for London.

 

Relateret turnering:
Ricoh Women's British Open

Læs mere

Solid start af Kjeldsen...

Søren Kjeldsen er ikke kendt for at slå langt, men torsdag bombede han fire drives på mere end 300 yards. (Foto: Getty Images)

Der er noget at bygge videre på for Søren Kjeldsen, som var rundt i par på første runde af årets sidste major

Søren Kjeldsen har hentet to top-10 placeringer i årets majors, og efter første runde på Baltusrol har han gode chancer for at hente den tredje. På dagens 10 første huller missede den 41-årige dansker kun en enkelt fairway og gav sig selv masser af birdiechancer. En af de bedste blev desværre forvandlet til en bogey, da Kjeldsen puttede tre gange fra cirka to meter på hul to.

Relateret turnering:
US PGA Championship

Læs mere

Axelsen udtaget til MiD...

John Axelsen skal i kamp mod europatourens stjerner.

Danmarks største talent er med på Himmerland Golf & Country Club, når europatouren lægger vejen forbi sidst i august

Når Made in Denmark skydes i gang om fire uger, er John Axelsen med i feltet. Den 18-årige amatør har fået tildelt det enlige ”wild card”, som DGU råder over. Det er herrelandstræner Thomas Kiel Larsson, som har peget på Axelsen.

Relateret turnering:
Made In Denmark

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane