Bambinorunden

Bambino-runden er en lille turnering med 4 stationer som kan give alle bambinoer en mulighed for at score point som konkurrence.

 • 9 hullers putning - par 2 bane
  (i på færrest muligt antal slag)
 • pointjagt
  (slå med almindelige jern ud over en udspændt snor på driving range)
 • ram bunkeren
  (slå med snagjern tennisbolde i bunkeren)
 • snag putning
  (put med snag putter mod skydeskive)

Konkurrencen er samtidig en mulighed for at få et standpunkt så man senere kan følge med i om man er blevet bedre.

 

Sponsorer
  Juniorspillere fra Skive Golfklub deltog i weekenden i...
  Weekendens Div og Kval kampe.   Damerne 3 Div spille...
Christian deltog 2. pinsedag i DGU junior rangliste turne...
Bent Rasmussen fra Morsø Golfklub kunne i dag noterer et ...
Lørdag den 31. maj afholdte klubben DANA turnering, spons...

Nyheder fra Golf.dk

Asylgolf i Nystrup...

Finn Wilkens instruerer tre af de unge flygtninge fra Hanstholm Asylcenter på banen i Nystrup. (Foto: Kai Hartmeyer) Unge flygtninge indkvarteret på Hanstholm Asylcenter fik en spændende dag i Nordvestjysk Golfklub

Der blev gået ihærdigt til den, da en gruppe unge fra Eritrea, Syrien og Kurdistan slog sig løs på træningsbanen i Nystrup, hvor Thisted Golfklub holder til. De opholder sig alle på Hanstholm Asylcenter, men er i denne uge på sommerlejr i Ræhr, ikke langt fra golfbanen.

Læs mere

Danmarksmester forsvarer i ...

Puk Lyng Thomsen har stadig mulighed for at forsvare sit danmarksmesterskab fra sidste år, mens Alexander Frances tabte i sin kvartfinale.

Den forsvarende mester hos pigerne, Puk Lyng Thomsen, er videre til semifinalen ved DM junior hulspil på the Scandinavian

Alexander Frances nåede til kvartfinalen i sit titelforsvar ved DM hulspil for juniorer. Der faldt den forsvarende Danmarksmester til Marcus Helligkilde, som vandt fem af de første seks huller. Helligkilde gjord sit for at gøre kampen spændende igen, men Frances tabte hul 14 og 15, og det gav en sejr på 3&2.
Helligkilde skal i semifinalen møde Mads Langkilde, som slog Christoffer Bring efter 21 huller i første runde og vandt sin kvartfinale på hul 18 over Jonathan Echberg.

Relateret turnering:
DM drenge
DM piger

Læs mere

Olesen viser amerikansk eng...

Thorbjørn Olesen har fire uger til at forny sit PGA Tour kort, og han gør, hvad han kan i denne uges lille turnering, Barracuda Championship i Reno, Nevada (Foto: Getty Images).

Mens verdenseliten er samlet til World Golf Championship kæmper Thorbjørn Olesen for spilleretten til PGA Touren i Barracuda Championship

Mange europæere har uden større held prøvet lykken på PGA Touren. En anderledes type golf på fremmede baner giver spillerne store udfordringer, og når spilleretten i Europa også skal sikres giver det mange lange flyveture på tværs af atlanten. Det kan give et formdyk, som for mange er  tydeligt at læse på ranglisterne.

Læs mere

Skivegolfklub på facebook
Skivegolfklub ungdom på facebook
Find vej til Skive Golfklub
Anbefal Skive Golfklub på facebook
Bravo Golf
Skive golfbane